20 / 05 / 2024

EPİAŞ başvuru

EPİAŞ başvuru

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi (EPİAŞ) C grubu pay sahibi olmak için 114 şirketin başvuru yaptığını açıkladı.

EÜAŞ duyurdu! KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacak! Başvuru tarihi belli oldu!

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarihi belli oldu. Peki EÜAŞ başvuru şartları belli oldu mu? Başvuru şartları neler? İşte EÜAŞ başvuru şartları ve başvuru tarihi.

DSİ personel alımı 2022 başvuru tarihi açıklandı! Devlet su işleri 2022 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

DSİ personel alımı başvurularında beklenen açıklama sonunda geldi! DSİ personel alımı başvuruları temmuz ayında başlayacak. Peki, Devlet Su İşleri personel alımı ne zaman yapılacak? İşte başvuru tarihi ve başvuru şartları...

TOKİ Karaman başvuru tarihleri açıklandı! Karaman'da yüzde 10 peşinat ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığının Karaman Merkez projesi için başvuru tarihleri açıklandı. Proje kapsamında 19 adet konut satışa çıktı.

Devlet 25 ilde personel alımı yapacak! Başvuru tarihleri açıklandı 9 bin liraya kadar maaş verilecek

Devlet personel alım ilanı duyurusu yaptı. Başvuru tarihleri açıklandı. e-devlet üzerinden yapılacak başvularda KPSS puanına bakılacak ayrıca sertifika da isteniyor. Personel alımı için kurum içinde ayrıca sınav yapılacak. İşte detaylar...

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Başvuru tarihi açıklandı mı? Son 2 gün!

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde istihdam edilmek üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacağını duyurdu! Hazirana sayılı günler kala gözler Devlet Su İşleri'nde! Peki, Başvuru tarihi açıklandı mı? Personel alımı hangi kadrolara yapılacak? İşte bütün detaylar.

TOGG personel alımı ekranını açtı! TOGG hemen personel alacak! İşte TOGG personel alımı başvuru şartları...

TOGG tarafından kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Peki TOGG personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TOGG personel alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Polis Akademisi 3250 bekçi alınacağını açıkladı! İşte başvuru tarihi ve şartları

Polis Akademisi 3250 bekçi alacağını duyurmuştu. Bekçi olmaya hayalini kuran binlerce kişi merakla başvuru tarihi ve başvuru şartlarını bekliyordu. Polis Akademisi’nden 3250 bekçi alımıyla ilgili açıklama geldi.

İzmir Kemalpaşa TOKİ son başvuru tarihi 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kemalpaşa TOKİ projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için başvurular 11 Nisan tarihinde başlıyor. Peki İzmir Kemalpaşa TOKİ son başvuru tarihi 2022 ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura tarihi belli mi?

Sağlık Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatları için istihdam sağlanacak işçi ve personel alımlarında başvurular sona erdi. Başvuruların ardından gözler kura çekim tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. İşte başvuru sonuçlarına dair tüm detaylar...

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

1.000 lira gelir kaybı desteğine 1.3 milyonu aşkın başvuru!

3 ay boyunca aylık 1.000 lira gelir kaybı desteğine 1.3 milyonu aşkın, 500-750 lira kira desteğine ise 754 bin başvuru geldi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ödemelerin kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Esnafa kira desteğinde son başvuru tarihi 11 Ocak'a uzatıldı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlara verilen gelir kaybı ve kira desteklerinde son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 11 Ocak'a uzatıldığını duyurdu.

EPİAŞ başvuru Haberi

EPİAŞ başvuru


Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi (EPİAŞ) C grubu pay sahibi olmak için 114 şirketin başvuru yaptığını açıkladı.


Yılmaz, yaptığı açıklamada, EPİAŞ'a ortaklık için yapılan başvurulara ilişkin bilgi verdi.


EPİAŞ C grubu pay sahibi olmak için 114 şirketin başvuru yaptığını bildiren Yılmaz, başvuruların 100'ünün elektrik, 14'ünün ise doğalgaz sektöründen geldiğini, ilk tespitlere göre toplam talep edilen payın 63 milyon 887 bin 716 olduğunu belirtti. Yılmaz, EPDK’nın, yapılan başvuruları, EPİAŞ esas sözleşmesi ve ilgili mevzuat çerçevesinde uygunluklarını inceleyerek sonuçlandıracağını ifade etti.


Mustafa Yılmaz, EPİAŞ’ın misyonunun, organize toptan satış piyasalarının etkin, şeffaf ve güvenilir bir biçimde ve enerji piyasasının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlanması, geliştirilmesi ve işletilmesi, eşit taraflar arasında ayrım gözetmeden ve güvenilir referans fiyat oluşumunu teminen...