17 / 05 / 2024

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı

EPDK, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini belirledi. EPİAŞ'a bağımsız üye olarak atanan Hasan Hüseyin Savaş'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Vakıf GYO yönetim kurulu komite üyelerini açıkladı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; yeni yönetim kurulu komite üyelerini açıkladı. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Yeni Gimat GYO Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kemal Cirav vefat etti!

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı ve GİMAT camiasının önderi Kemal Cirav vefat etti.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç: Ticari kredi faiz oranları daha da aşağıya inmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, "Merkez Bankası'nın son politika faizi indirimiyle ticari kredi faiz oranlarının daha da aşağıya inmesini arzu ediyoruz." dedi.

Mistral GYO'dan bağımsız yönetim kurulu üye adayları açıklaması!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları ile ilgili kurumsal yönetim komitesi raporu hakkında açıklama yaptı...

Türker Proje yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Türker Proje'nin yönetim kurulu komite üyeleri...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 genel kurulu yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı.

Doğuş GYO yönetim kurulu komite isimlerini açıkladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Doğuş GYO yönetim kurulu komite isimlerini açıkladı.

Attila Türker, Türker Proje'nin yönetim kurulu başkanı oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Attila Türker oldu. Attila Türker'ün vekili ise Ali Nuri Türker oldu...

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı

 Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin (EPİAŞ) Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini belirledi.


EPDK'dan yapılan açıklamada, bugün yapılan kurul toplantısında alınan karara göre, EPİAŞ'a bağımsız üye olarak atanan Hasan Hüseyin Savaş'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.


Açıklamaya göre, Türkiye Elektrik İletim AŞ'yi (TEİAŞ) temsilen Abdülkadir Ongun ve Hüseyin Semih Yıldırım, Borsa İstanbul’u temsilen Talat Ulussever ve Mustafa Kemal Yılmaz yönetim kurulu üyeliklerine atandı.


EPİAŞ bünyesinde C grubu özel sektör hisselerini ise yönetim kurulunda Mustafa Karahan ve Faruk Bostancı temsil edecek.


Gelecek dönemde, EPİAŞ’a sermayedar olan tüm pay sahiplerinin ana sözleşmeyi imzalamasının ardından, ticaret sicilde tescil işlemleri gerçekleşecek. Bununla birlikte şirketin kurulma işlemleri tamamlanmış olacak ve lisans alınmasıyla birlikte şirket, piyasa işletim faaliyetlerine...