19 / 05 / 2024

Er Eray Madencilik İnşaat iletişim

Er Eray Madencilik İnşaat iletişim

Er Eray Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kürşat Gürbüz tarafından kuruldu. 

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Selim Eraslan tarafından kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile MUSTAFA Burak    Erşahan ve Yunus Emre Erşahan tarafından kuruldu.

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nazlı tarafından kuruldu.

Er Eray Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Eray Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kürşat Gürbüz tarafından kuruldu. 

Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Çözümler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Tatlıer, Yunus Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Yalı Mahallesi'nde kuruldu.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

DE ER Madencilik Haritacılık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DE ER Madencilik Haritacılık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Erkan Yılmaz, Ömer Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ekim'de kuruldu.

Madencilik sektörünün iki aylık ihracatı 729 milyon 248 bin dolar oldu!

Geçtiğimiz yılı rekor bir ihracat ile kapatan madencilik sektörünün toplam ihracatı 2014 yılının ilk iki ayında değer bazında gerilerken, doğal taş ihracatı yükseliş ivmesini korudu.

Eras Madencilik Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eras Madencilik Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi, Eray Selim Eraslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat 2014 tarihinde Beşiktaş, Büyükdere Caddesi 'nde kuruldu.

Madencilik sektörünün Ocak ayı ihracatı 402,7 milyon dolar oldu!

Madencilik sektörü 2014 yılını da miktar bazında yüzde 11,5’luk artışla karşıladı. Yükseliş eğilimini değer bazında da sürdüren sektör, Ocak ayında geçen yıla göre yüzde 2’lik artışla 403 milyon dolarlık ihracata imza attı.

Erdemir Madencilik Genel Müdürü Halil Yıldırım oldu!

Erğli Demir Çelik Fabrikaları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erğli Demir Çelik Fabrikaları ortaklarından Erdemir Madencilik Genel Müdürü Halil Yıldırım oldu...

Er Eray Madencilik İnşaat iletişim Haberi

Er Eray Madencilik İnşaat iletişim

Er Eray Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kürşat Gürbüz tarafından kuruldu. 

Er Eray Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Gerekli yerlerden izin almak sartı ile yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların çıkartılması, isletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi. -Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, isletme hakkı talep etmek,isletme ruhsatnamesi devri kabil maden haklarını devir almak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Er Eray Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kayabaşı Mah.Veysel Karani Cd. 17.Bölge Sit.A-1 Blok No.1e/1 Başakşehir