22 / 05 / 2024

Er Kıl İnşaat adres

Er Kıl İnşaat adres

Er Kıl İnşaat Nakliyat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Şinik tarafından kuruldu. 

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Hizmeti Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kılıç tarafından kuruldu.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Sedat Kılınç: Konutta 0.64 faiz oranı devam etsin!

Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç, 0.64'lük konut faizlerinin 0.87'ye artmasının konut satışlarını düşürdüğünden bahsederek "Biz sektör temsilcileri olarak 0.64'lük faiz oranının devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kılıç tarafından kuruldu.

Mhacare Sağlık Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhacare Sağlık Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hasan Alemdar tarafından kuruldu.

Sloo Kuyumculuk Turizm Havacılık Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sloo Kuyumculuk Turizm Havacılık Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Selim Silov tarafından kuruldu.

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Er Kıl İnşaat adres Haberi

Er Kıl İnşaat adres

Er Kıl İnşaat Nakliyat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Şinik tarafından kuruldu. 

Er Kıl İnşaat Nakliyat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut,kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları hava meydanları,istasyonlar,otogarlar,otoparklar,garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatilköyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri öğrenci yurtları, gölet ve...