05 / 05 / 2024

Er Power Otomotiv İnşaat iletişim

Er Power Otomotiv İnşaat iletişim

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Er tarafından kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Gençer tarafından kuruldu.

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Göçer tarafından kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

En düşük zam 53 bin lira oldu! Otomobil alacaklar için son tren de kaçtı

Döviz kurunda yaşanan sert yükseliş ve Türk lirasındaki değer kaybı otomotiv sektörünü de etkiledi. Yeni ayla birlikte birçok marka fiyat listesini güncellerken, ülkemizde çok satan bir markanın bir modeli bir anda 186 bin TL çıktı. İşte tüm detaylar...

Hükümete çok önemli çağrı! Eğer kabul görürse, sıfır araç almak kolaylaşacak!

Türkiye’deki yüksek enflasyon ve otomotiv sektöründe yaşanan arz sıkıntısı nedeniyle birçok vatandaş etkileniyor. Ancak hükümete yapılan bir çağrı eğer kabul görürse, vatandaşın otomobil alması kolaylaşacak. Nasıl mı? İşte detaylar…

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

A101 Sleepy çocuk bezi 179 TL, Fairy Power sprey 39 TL, Kütahya fincan 149 TL! A101 kataloğu 5 Ocak 2023 fiyat listesi

A101 indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu hafta katalogda Sleepy çocuk bezi 179 TL, Fairy Power sprey 39 TL, Kütahya fincan 149 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, A101'de diğer ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte 5 Ocak kataloğu...

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Değer tarafından kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Hüseyin Erçetin tarafından kuruldu.

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Son Nokta Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Uğur Can Erşik tarafından kuruldu!

Er Power Otomotiv İnşaat iletişim Haberi

Er Power Otomotiv İnşaat iletişim

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Er tarafından kuruldu.

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTOMOTİV SEKTÖRÜ a. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. c. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. d....