04 / 05 / 2024

era 2017 semineleri

era 2017 semineleri

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul, yılsonu değerlendirme ve 2018 motivasyonu niteliğinde olan eğitim seminerlerini 3 büyük şehirde gerçekleştirecek. 

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017'de 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık etti!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017’de iki kat büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 yılında pazar payını iki kat büyüttü. 

ERA Gayrimenkul Türkiye basın toplantısı 31 Ocak'ta!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2017 yılını değerlendireceği ve 2018 yılı beklentilerini’ paylaşacağımız bir basın buluşması gerçekleştiriyor. 

ERA Gayrimenkul 30 yeni ofis açacak!

2012 yılından itibaren de Türkiye pazarında faaliyet gösteren Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Özhan Atalay, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin genel müdürü oldu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün duayen ismi Özhan Atalay’ı ailesi dahil etti. ERA Gayrimenkul Genel Müdürü olarak görev yapacak olan Atalay, yarın (1 Mart 2017) itibariyle yeni işine başlayacak.

Mustafa Baygan: 2017 konuta yatırım yılı olacak!

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, konut yatırımlarında artış beklediklerini söyledi. Baygan, konut franchise pazarının da 2017’de 50 milyar dolara yükseleceğini bildirdi.

ERA Türkiye 2017 yılında 30 yeni ofis hedefliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 hedefini 30 yeni ofis olarak belirledi. Sektörünün en genç firması olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul’ün Türkiye’deki ofis tutundurma oranı ise yüzde 74 olarak açıklandı.

ERA Gayrimenkul basın toplantısı 20 Ocak'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017’nin ilk basın buluşmasını gerçekleştiriyor. Toplantı ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

ERA Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor!

2017 sonuna kadar net ofis sayısını ikiye katlamayı hedefleyen ERA Gayrimenkul Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor. Özellikle, Gaziantep’ten talep alan ERA, vereceği franchise’ler sayesinde bölge insanına istihdam ve yatırım fırsatı sunacak.

Yatırım talebi ve dönüşüm emlak sektörünü 2017’de canlı tutacak!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, 2017 yılının geçtiğimiz yılın negatifliğinden uzak bir yıl olacağını belirtti. Baygan “Özellikle yenilenme gerektiren ve mevcut yatırım talebi emlak sektörünü 2017 yılında canlı tutacak” dedi.

Can Ekşioğlu Cannes'da Era Avrupa Ödül Gecesi’ne katıldı!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Tansa Mermerci Ekşioğlu, geçtiğimiz salı günü Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen ‘Era Avrupa Ödül Gecesi’ne katıldı.

ERA Türkiye’ye ERA Avrupa’dan özel ödül geldi!

ERA Türkiye’nin en başarılı ofisi, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü. ERA Türkiye, başarılarıyla uluslararası gayrimenkul danışmanlığı sektöründe de öne çıkıyor.

Avrupark Bahçekent'te teslimler 2017'de!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 1.380 daire ile hayaya geçiyor. Ön taleplerin toplandığı projede teslimler 2017 yılında yapılacak.

era 2017 semineleri Haberi

era 2017 semineleri

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul, yılsonu değerlendirme ve 2018 motivasyonu niteliğinde olan eğitim seminerlerini 3 büyük şehirde gerçekleştirecek. 

İzmir, Antalya ve İstanbul’da da gerçekleşecek olan eğitim seminerleri 22 Aralık’a kadar sürecek.  TeamERA eğitim seminerleri sırasında şirketin 2017 yılı performansı ve 2018 hedefleri konuşulacak. 

Team ERA, 2017 yılı son çeyreğinde tüm ERA‘lıların bir araya gelerek ERA networkünü yaşayacağı, paylaşımlar yapacağı, yeni ERA’lılar ile tanışacakları bir etkinlik olarak gerçekleşmesi hedefleniyor. 

12 Aralık’ta Antalya’da ve 22 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleşecek etkinliklere tüm ERA borkerları katılarak networking fırsatlarının yanı sıra sektörel eğitimler de alacaklar.