10 / 05 / 2024

era akademi kentsel dönüşüm

era akademi kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm politikalarının, inşaat sektörünün büyüme ve gelişme potansiyelini önümüzdeki dönemde de canlı tutacağını söyleyen Can Ekşioğlu, bu sistem sayesinde bir yıldır süren yatırım artışının 2014'te de devam edeceğini vurguladı...

Kentsel dönüşümde deprem geçmişi olan binalara odaklanmalı!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, 1999 depreminden önce yapılan pek çok konutun risk altında olduğunu söyleyerek, kentsel dönüşümde önceliğin yaşlı ve deprem geçmişi olan yapılara verilmesi gerektiğini belirtti.

Era kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Era kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 40 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Kentsel dönüşüm projeleri hızlandırılmalı!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. Atalay, projelerin hızlandırılması gerektiğini ve devlet desteğine ihtiyaç olduğunu açıkladı.

Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Ufuk Şevki, İstanbul’da yenilenmesi gereken 7 milyon civarında yapının olduğunu hatırlattı Şevki; “Deprem gerçeğiyle yüzleşmek gerekiyor. Depreme hazırlıklı olma konusunda kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor" dedi.

Bir an önce kentsel dönüşüm seferberliği ilan edilmeli!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ne destek verdi. ERA Gayrimenkul Koordinatörü Baygan da ‘bir an önce kentsel dönüşüm sefeberliği ilan edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

ERA IntERActive Broker Programı ERA Akademi tarafından gerçekleşti!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık markası ERA, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün daha güvenilir ve nitelikli olması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Era Yapı'dan standartları değiştirecek projeler!

Nitelikli ve lüks kentsel dönüşüm projelerine imza atma amacı ile Mtb Proje ile Nish 34 mimarlığın ortak girişimi olarak kurulan Era Yapı, dönüşüm ile ilgili çoğu standartları değiştirecek projeler geliştiriyor.

ERA, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin platin sponsoru oldu!

‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ 25 Şubat Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek. Kongrenin platin sponsoru ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ise kongrede kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısıyla yaklaşacak.

Akademi Kentsel Dönüşüm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Kentsel Dönüşüm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Alp tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Arnavutköy'de 1 Haziran'da kuruldu.

ERA Türkiye'nin Bursa kentsel dönüşüm semineri 21 Nisan'da!

ERA Türkiye'nin şehrin gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarının masaya yatırılacağı ‘Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri’ 21 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

Doğa Gayrimenkul Akademi kuruldu!

Kentsel dönüşüm için üniversiteler de devreye giriyor. İstanbul Üniversitesi ile Doğa Grup, ortak akademi kurdu. Sektör çalışanlarına sertifika verilecek..

ERA Türkiye İzmir'de kentsel dönüşüm semineri düzenledi!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın da katılımıyla Ege Bölgesi Sanayiciler Odası'nda (EBSO) düzenlenen "Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri"nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

ERA Türkiye, İzmir'de kentsel dönüşüm semineri düzenleyecek!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, Ege ’nin incisi İzmi r’de hizmet vermeye ve sektör oyuncuları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

era akademi kentsel dönüşüm Haberi

era akademi kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm politikalarının, inşaat sektörünün büyüme ve gelişme potansiyelini önümüzdeki dönemde de canlı tutacağını söyleyen Can Ekşioğlu, bu sistem sayesinde bir yıldır süren yatırım artışının 2014'te de devam edeceğini vurguladı. ERA Akademi'nin amacı da bu rekabet ortamında sektöre daha bilgili, donanımlı ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek. Ekşioğlu, "Akademide düzenleyeceğimiz eğitimlerde, kentsel dönüşüm konusunu da işleyerek danışmanlarımızı bilinçlendireceğiz. Ayrıca 2014'te, çeşitli kurumlarla kentsel dönüşüm odaklı yeni işbirlikleri gerçekleştirmek üzere de çalışmalara başladık" şeklinde konuştu.


Sabah...