04 / 05 / 2024

era François Gagnon

era François Gagnon

Küresel gayrimenkul danışmanlığı sektörünün büyük oyuncularından biri olan ERA'nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Türk gayrimenkul sektörünün son yıllarda büyük bir atağa kalktığını dile getirdi..

François Gagnon: Türk girişimcisinin çalışkanlığına hayranım!

İlk kez bir gayrimenkul markasının sponsorluğunda gerçekleştirilen Bayim Olur Musun Fuarı’na bu yıl ERA Türkiye damgasını vurdu. ERA Avrupa Başkanı François Gagnon, verdiği seminerde başarısını dünya çapında kanıtlamış markalara yatırım yapmayı önerdi...

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

14 ülkede gayrimenkulde 'Türkiye yılı' ilan edildi!

ERA’nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Avrupa’da ‘Türkiye yılı’ ilan ettiklerini açıkladı. 14 ülkede bulunan toplam 1100 ofiste, Türkiye’nin etkin tanıtımı yapılacak. 

Era Türkiye, 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı hedefliyor!

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Era Plan Proje Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Plan Proje Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burcu Dülgeroğlu Yıldırım, Önder Yıldırım ve Tahsin Baran Karakaş ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

ERA IBC Türkiye 12-14 Nisan'da gerçekleştirilecek!

ERA Türkiye; Broker ve Gayrimenkul danışmanlarını bir araya getirecek dev bir organizasyona imza atıyor. Broker ve Gayrimenkul Danışmanları, 12-14 Nisan tarihlerinde Kıbrıs'ta gerçekleşecek olan 'ERA IBC Türkiye 2016'da buluşacak.

İmga Kurtköy projesi için ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı!

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu!

Dünyanın gayrimenkul danışmanlık devi ERA, sektörün deneyimli ismi Ufuk Şevki’yi transfer etti. Ufuk Şevki, bundan böyle ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü olarak görev yapacak.

Dünya Bankası uzmanları ERA H&B ofisini ziyaret etti!

Çözümün ertesi gününde Kıbrıs emlak sektörü nasıl bir yol izleyecek? Dünya Bankası yetkilileri, mülkiyet başlığını yerinde incelemek için KKTC'deydi. ERA H&B ofisini ziyaret eden uzmanlar, Hüseyin Sadeghi'den sektörle ilgili bilgi aldı.

ERA yeni nesil brokerlar yetiştirecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. ‘Başarılı Broker Programı’ ile bölgesinde en çok işlem yapan, yeni nesil broker’lar yetiştirilecek.

ERA, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin platin sponsoru oldu!

‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ 25 Şubat Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek. Kongrenin platin sponsoru ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ise kongrede kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısıyla yaklaşacak.

ERA, büyüme ivmesini yıl sonunda ikiye katlamayı hedefliyor!

ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da insan kaynakları, tanıtım ve portföy yatırımlarının yanı sıra yeni işbirlikleriyle de büyüyor. En son 5 profesyonelin transferini yapan ERA, büyüme ivmesini yıl sonunda ikiye katlamayı hedefliyor.

ERA, dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlattı!

ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü, gerçekleştirdiği seminer serisiyle anlattı. Üç ayrı seminerde gayrimenkul danışmanlığının avantajları masaya yatırıldı.

era François Gagnon Haberi

era François Gagnon

Küresel gayrimenkul danışmanlığı sektörünün büyük oyuncularından biri olan ERA'nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Türk gayrimenkul sektörünün son yıllarda büyük bir atağa kalktığını ve potansiyelinin Avrupa'yı geçtiğini söyledi. Türkiye'nin bu yılın ilk 7 ayında yabancıya konut satışından 2.4 milyar dolar gelir elde ettiğine dikkat çeken Gagnon konuyla ilgili şunları söyledi: "Türkiye'nin son 12 yılda yakaladığı ekonomik büyüme ivmesi gayrimenkul sektörüne büyük katkılar yaptı. Bir yandan yeni konutlar üretildi, diğer yandan yapılan düzenlemelerle yabancıya konut satışının önü açıldı. Verileri incelediğimde bu yılın ilk 7 ayında Türkiye'nin yabancıya konut satışından 2.4 milyar dolar gelir elde ettiğini gördüm. Bu, Avrupa'ya göre çok iyi bir rakam. Yabancıların gözü Türkiye'de ve markalı konut projelerinde. Türkiye'de emlak sektörü hızlı bir büyüme gösteriyor, ben de bu gelişmeleri...