06 / 05 / 2024

era gayrimenkul ürkiye

era gayrimenkul ürkiye

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, "Üniversite ve yüksek lisans mezunu birçok girişimci, Gayrimenkul Danışmanlığı sektörüne yöneliyor." dedi.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

era gayrimenkul ürkiye Haberi

era gayrimenkul ürkiye

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, küçük bir sermaye ile kendi işini kurmak isteyen üniversite mezunlarının gayrimenkul sektörüne yöneldiğini ifade etti. Atalay, "Gayrimenkul danışmanlarının yaş aralığı her geçen gün düşüyor, eğitim seviyesi ise yükseliyor. Üniversite ve yüksek lisans mezunu birçok girişimci, Gayrimenkul Danışmanlığı sektörüne yöneliyor. Bunun altında küçük bir bütçe ile kendi işini kurabilme etkeni yatıyor" ifadelerini kullandı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye’de yer alan brokerların yüzde 62’sinin üniversite mezunu olduğunu ifade eden Özhan Atalay, "Gayrimenkul Danışmanlığı ülkemizde yıllar boyunca emeklilik sonrası ek gelir elde edilebilecek bir iş gözüyle bakılırken, günümüzde birçok girişimcinin yeni yatırım alanına dönüştü. Küçük bir bütçe ile kendi işinin patronu olmak isteyen birçok üniversite mezununun gayrimenkul sektörüne yöneldiğini görüyoruz. Önceki yıllarda 50 ve üstü olan Gayrimenkul Danışmanlığı...