17 / 05 / 2024

Era Gayrimenkul ve Selimoğlu İnşaat işbirliği

Era Gayrimenkul ve Selimoğlu İnşaat işbirliği

İki yıl içinde 35 ofis açan ABD merkezli Era Gayrimenkul Türkiye, Selimoğlu İnşaat projelerinin tek yetkili satıcısı konumunda bulunan Hasan Selimoğlu ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

ERA Gayrimenkul Türkiye basın toplantısı 31 Ocak'ta!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2017 yılını değerlendireceği ve 2018 yılı beklentilerini’ paylaşacağımız bir basın buluşması gerçekleştiriyor. 

ERA Gayrimenkul, Endeksa’yı seçti!

Dünyada 45 yılı aşkın gayrimenkul deneyimini Türkiye’ye sunan ERA Gayrimenkul Türkiye, otomatik gayrimenkul değer tahmini ve bölge bazında gayrimenkul değerini etkileyen tüm veriler için Endeksa.com teknolojisini seçti.

ERA Gayrimenkul Türkiye 3 yeni şube açtı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, açtığı 3 yeni şubesiyle istikrarlı büyümesine devam ediyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul ve Kocaeli’deki ofisleriyle birlikte Türkiye’de ki büyüme hamlesine devam ediyor.

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, şirket satın alarak büyüyecek!

Kurulduğu günden bugüne sektöre getirdiği yenilik ve katkılarla adından söz ettiren ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, satın almalarla beraber 200 franchise sayısına ulaşmayı planladıklarını söyledi.

ERA Gayrimenkul ve KUYAŞ'tan satış anlaşması!

ERA Gayrimenkul Türkiye ve Kuyaş Gayrimenkul satış anlaşması imzaladı. Kuyaş’ın portföyündeki gayrimenkulleri ERA da satabilecek.

ERA Gayrimenkul franchise ödülleri sahipleri verildi!

ERA Gayrimenkul Türkiye’nin gerçekleştirdiği ‘ERA Türkiye Ödül ve Gala Gecesi’nde ‘en iyi franchise’ ödülleri sahiplerine verildi.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Era Gayrimenkul ve Selimoğlu İnşaat işbirliği Haberi

Era Gayrimenkul ve Selimoğlu İnşaat işbirliği

İki yıl içinde 35 ofis açan ABD merkezli Era Gayrimenkul Türkiye,  Selimoğlu İnşaat projelerinin tek yetkili satıcısı konumunda bulunan Hasan Selimoğlu ile işbirliği anlaşması imzaladı. 

Selimoğlu, biri ‘ERA Sapphire’ olmak üzere iki ofis açacak. Mütekabiliyet Yasası’nın ardından bölgenin yabancı yatırımcıların taleplerini de karşılayacak olan ‘Era Sapphire’, özellikle Rus ve Arap gayrimenkul yatırımcıların ilgisi dikkat çeken bölgede yatırımcılara danışmanlık hizmeti...