06 / 05 / 2024

era gayrimenkulden sertifika

era gayrimenkulden sertifika

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na da başlıyor.

ERA Türkiye'den yüzde 100 başarı sözü!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı Sınav sonuçları duyurusu!

Milli Eğitim Bakanlığı Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı Sınav sonuçları duyurusu bölümünden bölümünden ulaşabilirsiniz.

MEB Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı giriş yerleri!

Milli Eğitim Bakanlığı Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı Sınav Giriş Yerleri duyurusunu sınavlar bölümünde yayınladı. Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı, Sınava Giriş sınavı 11.10 2015 saat 10.00'da yapılacak.

ERA Türkiye, yatırımcılarına yüzde 100 başarı sözü veriyor!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

ERA Gayrimenkul 2023'te 800 ofise ulaşmayı hedefliyor!

İşadamı Can Ekşioğlu, 3 yıl önce Türkiye’ye getirdiği ERA Gayrimenkul’ü 42 ofise ulaştırdı. Yıl sonuna kadar 75 ofis açmayı planlayan ERA Gayrimenkul’ün 2023 hedefi ise 800 ofise ulaşmak.

Era Yatırım ve Encorp Capital ortak oldu!

Türk enerji sektörünün önde gelen oyuncularından Era Yatırım Holding ve yabancı fon yönetim şirketi Encorp Capital SA ile ortaklığa imza attı.

ERA H&B yatırım danışmanı arıyor!

Kıbrıs emlak sektöründe iş arayanlar için kazançlı teklif.. Sektörün en yeni emlak markası ERA H&B ailesi büyüyor. İşte detaylar..

Ankara'da asansörcülere sertifika şartı!

Ankara Sanayi Odası’na bağlı 2 ve 3’üncü OSB'de, asansör bakım, onarım ve montaj işçilerine ‘sınavla sertifika’ verilmesi amacıyla Mesleki Test ve Sertifikalandırma Merkezi (METES) açıldı.

Denizbank'tan kentsel dönüşüm sertifika programı!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğiyle, İTO'nun desteklediği 'Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı' kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiriliyor.

Gürkan Akkuş, ERA Türkiye iş geliştirme direktörü oldu!

ERA Türkiye, büyüme faaliyetlerine paralel olarak kadrosunu da güçlendiriyor. ERA, son olarak sektörün önemli markalarında ve inşaat firmalarında önemli görevler alan deneyimli profesyonel Gürkan Akkuş’u ailesine kattı.

ERA Gayrimenkul, Kıbrıs Master Franchise yetkisini aldı!

Üç yıl önce Türkiye pazarına giren ERA Gayrimenkul, hızla büyümesini Kıbrıs'la sürdürüyor. Şirket, hem KKTC hem de Kıbrıs Rum Kesimi'nde ofis açma yetkisi anlamına gelen ‘Kıbrıs Master Franchise' hakkını aldı.

ERA Türkiye girişimcilik semineri düzenleyecek!

35 ülkede hizmet veren global bir gayrimenkul markası olan ERA 26 Ağustos 15 Çarşamba günü ERA Akademide düzenleyeceği seminer ile nitelikli ofis ağını büyütecek.

Kıbrıs’taki ev fiyatları ERA Gayrimenkul'den sorulacak!

Çalışmalarını uluslararası pazarlara taşıyan ERA Türkiye, şimdi de hem KKTC hem de Kıbrıs Rum Kesimi’nde ofis açma yetkisi anlamına elen ‘Kıbrıs Master Franchise’ hakkını aldı.

era gayrimenkulden sertifika Haberi

era gayrimenkulden sertifika

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na da başlıyor. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler ayrıca gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkânına kavuşacak. ERA Türkiye yönetimi yılda ortalama 15 bin kişiyi eğitebilecek bir altyapı oluşturduklarını...