22 / 05 / 2024

ERA GayrimenkuliMustafa Baygan

ERA GayrimenkuliMustafa Baygan

Doların rekor üzerine rekor kırması nedeniyle oluşan endişeli ruh halinin geçici olduğuna dikkat çeken ERA Gayrimenkul Koordinötörü Mustafa Baygan, bu dönemi fırsata çevirmek gerektiğini söyledi.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Mustafa Baygan: 2017 konuta yatırım yılı olacak!

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, konut yatırımlarında artış beklediklerini söyledi. Baygan, konut franchise pazarının da 2017’de 50 milyar dolara yükseleceğini bildirdi.

ERA Gayrimenkul basın toplantısı 20 Ocak'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017’nin ilk basın buluşmasını gerçekleştiriyor. Toplantı ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Mustafa Baygan konut satışlarını değerlendirdi!

ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, 1 Kasım 2015 seçimlerinin ardından konut satışlarına yönelik değerlendirmede bulundu.

Mustafa Baygan: Kafamızı siyasetten arındırarak işimize odaklanalım!

ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan: “İş yapmayı özledik, kafamızı siyasetten arındırarak işimize odaklanalım. Türk yatırımcısı artık daha rahat hareket edecek. ”şeklinde ifadelerde bulundu.

Mustafa Baygan: Yatırımcılar gayrimenkule yöneldi!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, dövizini ve altınını bozduran yatırımcıların lüks olmayan konutlara yöneldiğini açıkladı.

Konut fiyatları geriler mi?

Gayrimenkule ilginin gittikçe arttığını söyleyen ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, "Konut fiyatlarının gerilemesi söz konusu değil. Bir yandan artan döviz girdi maliyetlerini artırıyor. Zam kaçınılmaz hale geliyor" dedi.

Çinlilerin gayrimenkulde yeni rotası Türkiye!

Çin ekonomisindeki dalgalanma ve kaygan zemin şartlarının Çinli zenginleri yurtdışında gayrimenkul yatırımı yapmaya yönelttiğini söyleyen ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, “Çinli yatırımcı Türkiye’de yatırım yapma eğiliminde" dedi.

Çinliler yurtdışında gayrimenkul yatırımı yapmaya yöneltiliyor!

Çin ekonomisindeki dalgalanma Çinli zenginleri yurtdışında gayrimenkul yatırımı yapmaya yöneltiyor. Bu fırsatın değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, 'Gayrimenkul üreticileri Çinli zenginlere satış yapabilir' mesajı verdi

ERA Gayrimenkul 2023'te 800 ofise ulaşmayı hedefliyor!

İşadamı Can Ekşioğlu, 3 yıl önce Türkiye’ye getirdiği ERA Gayrimenkul’ü 42 ofise ulaştırdı. Yıl sonuna kadar 75 ofis açmayı planlayan ERA Gayrimenkul’ün 2023 hedefi ise 800 ofise ulaşmak.

Çinli zenginler gayrimenkulde rotasını Türkiye’ye çevirdi!

Çin ekonomisindeki dalgalanma ve kaygan zemin şartlarının Çinli zenginleri yurtdışında gayrimenkul yatırımı yapmaya yönelttiğini söyleyen ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, “Çinli yatırımcı Türkiye’de yatırım yapma eğiliminde. " dedi.

Era Yatırım ve Encorp Capital ortak oldu!

Türk enerji sektörünün önde gelen oyuncularından Era Yatırım Holding ve yabancı fon yönetim şirketi Encorp Capital SA ile ortaklığa imza attı.

ERA H&B yatırım danışmanı arıyor!

Kıbrıs emlak sektöründe iş arayanlar için kazançlı teklif.. Sektörün en yeni emlak markası ERA H&B ailesi büyüyor. İşte detaylar..

ERA GayrimenkuliMustafa Baygan Haberi

ERA GayrimenkuliMustafa Baygan

Doların rekor üzerine rekor kırması nedeniyle oluşan endişeli ruh halinin geçici olduğuna dikkat çeken ERA Gayrimenkul Koordinötörü Mustafa Baygan, bu dönemi fırsata çevirmek gerektiğini söyledi. Baygan “Konut satışlarının ve yabancıya satışın yükseldiği bir dönemdeyiz. Dövizdeki yükseliş hem yabancıya hem de vatandaşımıza çok güzel fırsatlar doğuruyor. Şimdi doları bozdurup konut almanın gerçekten tam zamanı” dedi.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı verilerine göre; gayrimenkul sektöründe yürütülen kampanyalar ve bankaların faiz indirimleri sonucu konut satışlarında artış yaşanırken, yabancılara konut satışındaki artış da dikkat çekti. Ekim ayında bir önceki aya göre yabancıya konut satışı yüzde 22,7 artarak bin 566'ya ulaştığına vurgu yapan ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, dövizin bu gün için geldiği seviyenin tüm yatırımcılar için fırsat olduğuna dikkat çekti. 


Baygan “Yabancıya konut satışlarının...