16 / 05 / 2024

Era H&B Real Estate kıbrıs

Era H&B Real Estate kıbrıs

‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs’ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

Sosyal konutta flaş gelişme! Bakan tarih verdi

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği TOKİ'nin ucuz sosyal konut kampanyasının etkileri sürerken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, projeyle ilgili önemli açıklamalarda bulunarak '25 Ekim’de TARİHÎ BİR GÜN yaşayacağız' dedi.

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Farıd I.H.B. tarafından kuruldu.

Q8t Turi̇zm Sanayi̇ Ve Ambalaj Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

Q8t Turi̇zm Sanayi̇ Ve Ambalaj Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Şişli'de Naser H.B.N  tarafından kuruldu.

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Yaman ve Noulos H.B ortaklığında kuruldu.

ERA Gayrimenkul Didim'de ofis açtı!

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Aydın'ın Didim ilçesinde yeni şube açtı. ERA, Ege Bölgesi’ndeki ofis sayısını 10'a çıkardı.

ERA Gayrimenkul Türkiye,şirket satın alarak büyüyecek!

Türkiye’nin en genç gayrimenkul firmalarından biri olan ERA Gayrimenkul Türkiye, büyümesine şirket satın alarak devam devan edecek.

En hızlı büyüyen sektör yüzde 19,3 ile inşaat oldu!

Türkiye'de 2016'da cari fiyatlarla bir önceki yıla göre hızlı büyüyen sektörler yüzde 21,1 ile finans ve sigorta faaliyetleri, yüzde 19,3 ile inşaat oldu.

Eminevim, 2017 yılında daha hızlı büyüyecek!

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 16 Nisan referandumu sonrasında, otomotiv, inşaat, tarım, hayvancılık ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerinin Türkiye ekonomisi gibi hızla büyüyeceğini belirtti.

QZENS Mobilya en hızlı büyüyen şirketler arasında!

Halil İbrahim ve Yılmaz Doğan’ın 2003 yılında 160 metrekarelik bir atölyede kurduğu “QZENS Mobilya”, Türkiye’de en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında yer aldı.

Haldız İnşaat Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesinde!

TOBB, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketini açıkladı. Haldız İnşaat gibi tanınmış şirketlerin de olduğu Kocaeli'nden de 8 firma bu listede yer aldı.

AKS İnşaat, Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesine girdi!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Listenin 41’inci sırasında Trabzonspor yöneticisi, Zağnos Spor Kulübü Emre Aksoy’un şirketi AKS Grup İnşaat yer aldı.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), büyüme hızına yetişilemeyen 100 şirketi belirledi. Listenin ilk sırasını yüzde 4473 büyüyen Ares Tersanecilik aldı.

İnşaat sektörü hız kesmeden büyüyor!

Haluk Mamik, inşaat sektörün hız kesmeden büyümeye devam ettiğini ve son dönemin yükselen anlayışının, şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak ama ihtiyaç halinde merkezi yerlere kolayca ulaşabilecek kadar yakın yaşam alanlarını tercih etmek üzerine kurulu hale geldiğini dile getirdi.

Era H&B Real Estate kıbrıs Haberi

Era H&B Real Estate kıbrıs


ERA H&B Real Estate Kıbrıs’taki ilk şubesini Girne Karakum Yolu üzerindeki modern ofisinde görkemli bir etkinlikle hizmete açtı. KKTC Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren ,Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ERA  Avrupa ve Türkiye Başkanları, Limasol Türk Kooperatif Bankası Ynt.Krl.Bşknı Hüseyin Kemaler ve ailesi, emlak ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği renkli açılış havai fişekler arasında pasta ve  kurdele kesimi ve kokteyl parti ile noktalandı.


Dünyada ve Türkiye’de son yıllarda birçok başarıya imza atan, Kıbrıs’a sektörde 2001 yılından bu yana hizmet yürüten H&B Properties Direktörü Hüseyin  Sadeghi ve HKemaler Group Direktörü Çiğdem Kemaler ortaklığıyla adım atan  ERA H&B Real Estate açılışında konuşan Girne Belediye Başkanı Nidai  Güngördü, genelde ülkeyi özelde Girne’yi küresel bir emlak...