06 / 05 / 2024

ERA işbirlikleri

ERA işbirlikleri

2016 yılını ‘atak yılı’ ilan eden ERA Türkiye, altyapı teknoloji ve insan kaynaklarına yaptığı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

İstanbul İhracatçı Birlikleri 7 Milyar 500 milyon dolarlık ihracat yaptı!

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), yılın ilk sekiz ayında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla, ihracatını yüzde 4.6 oranında artırarak, bünyesinde bulunan yedi ihracatçı birliği ile toplamda yaklaşık 7 milyar 500 milyon dolar tutarında ihracat gerçekleştirdi.

Akbank kartı olanlar dikkat! Bu kadar para size geri iade edilecek

Bankalar ve zincir marketler arasında zaman zaman vatandaşların dikkatini çeken işbirlikleri yapılıyor. Akbank ve Şok Marketler arasında da dikkat çeken bir kampanya hazırlandı.

İhracatçılar Birliği: “Mevcut politikalar değişmezse fabrikalar kapanabilir”

Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Jak Eskinazi, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden sonra mevcut politikaların devam etmesi durumunda fabrikaların kapanabileceğini belirterek rekabetçi duruma gelebilmek için liranın dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 zayıflaması gerektiğini vurguladı.

İş arayanlar dikkat! Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı yapıyor! İşte başvuru şartları…

İş arayanlar bu haberi kaçırmayın. Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine sözlü sınavla 18 Uzman Yardımcısı alınacağı ifade edildi. İşte detaylar…

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Ayçiçek yağı fiyatına fark geliyor! Bin 100 lira olacağı açıklandı

Ayçiçek yağı fiyatlarında son dönemde belirgin bir artış yaşanmaya başladı. Bazı market raflarında 5 litre ayçiçek yağı 200 lirayı gördü. Öte andan ayçiçek hasat zamanı yavaş yavaş yaklaşıyor. Üretci birlikleri ayçiçek yağında fiyat farkı açıklaması yaptı. İşte ödenecek miktar...

DEİK, Türk müteahhitlerle BAE'ye çıkarma yapacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Türk özel sektörünün önde gelen şirketleri ile mevcut ikili ticaret hacmini artırmanın dışında özellikle altyapı ve müteahhitlik alanında iş birlikleri için Birleşik Arap Emirlikleri'ne çıkarma yapacak.

ABD'de kripto paralar için onay bekleniyor!

ABD'de kredi birlikleri, Bitcoin gibi kripto varlıklara doğrudan yatırım yapabilmek için regülatör onayı bekliyor. 

Türk müteahhitler üçüncü pazarlara yöneliyor!

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Avusturyalı ve Türk müteahhitlik firmalarının üçüncü pazarlarda ortaklık bağlamında Afrika, Orta Asya, Orta Doğu'da iyi iş birlikleri yapabileceklerine dikkat çekti. TMB Başkanı Erdal Eren de Türk müteahhitlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emlakjet ve TÜGEM’den yeni iş birliği! 

Emlakjet ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin  iki sene önce başlayan iş birlikleri yeni anlaşmalarla taçlandı.

Asya’nın Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

yerliaracom Sözcüsü Dr. Arzu Aydın, "Yerli teknoloji şirketlerine pozitif ayrımcılık, ihracat desteği, küresel stratejik işbirlikleri, vergi indirimi, yatırım teşviki, arazi tahsisi, gümrük muafiyeti gibi birçok farklı araçlarla yatırımlar teşvik edilmeli." dedi.

FİBA CP global iş ortaklıklarıyla büyüyecek!

Türkiye ve dünyada birçok gayrimenkul projesine imza atan FİBA Commercial Properties, son bir ayda da yerel ve global işbirlikleri yapmayı sürdürüyor.

ERA işbirlikleri Haberi

ERA işbirlikleri

2016 yılını ‘atak yılı’ ilan eden ERA Türkiye, altyapı teknoloji ve insan kaynaklarına yaptığı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Bu kez emlak danışmanları ve broker'larının işlerini kolaylaştırmak üzere harekete geçen ERA, yaptığı işbirlikleriyle gayrimenkul danışmanlarını tek tek portföy oluşturma zahmetinden kurtarıyor. 


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden olan ERA Gayrimenkul Türkiye, altyapı, teknoloji ve insan kaynağına yaptığı yatırımlarla büyümeye devam diyor. 2016 yılını ‘atak yılı’ ilan eden ve bu kapsamda altyapı, teknoloji ve insan kaynaklarına aralıksız yatırım yapan ERA Türkiye, şimdi de gayrimenkul danışmanları ve brokerlar'ı için 'otomatik portföy hazırlama’ sistemini geliştirdi. 


ERA Gayrimenkul Türkiye yaptığı işbirlikleriyle gayrimenkul danışmanlarını tek tek portföy oluşturma zahmetinden kurtarıyor. Tüm emlak ilan siteleriyle entegre hale getirilen www.eraturkiye.com.tr sitesinde artık danışmanların portföyleri ERA Tech sistemi sayesinde...