11 / 05 / 2024

ERA Koç bayi

ERA Koç bayi

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin kısa zamanda hızla büyüyen franchise ağına, son olarak Sultangazi ERA Koç ofisi katıldı.

Ali Koç: Pek çok marka otomotiv piyasasından silinip gidecek

Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç, Denizli'de katıldığı ikinci el bayi açılışında otomotiv piyasasındaki gelişmelerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gelecekte insansız hava araçları ve elektrikli otonom araçların yükseleceğini söyleyen Koç, 'Bazı markalar piyasadan silinecek' dedi.

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

ERA Türkiye, İzmir'de büyümeye devam ediyor!

Sektörün öncü markalarından Era Türkiye, Bornova ofisi ile hızlı büyümesini İzmir’de sürdürüyor. ERA Türkiye, bayi ağına eklediği İzmir Bornova ofisi ile gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya devam ediyor.

ERA Türkiye, ERA Meksa ile bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markalarından ERA Türkiye, Feneryolu’nda hayata geçirdiği yeni ofisi ERA Meksa ile bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor. ERA Türkiye, sene sonuna kadar ofis sayısını arttırmayı planlıyor

Era Türkiye, Beyoğlu'nda ofis açtı!

2014 yılı hedefleri doğrultusunda hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye, bayi ağına bir yenisini daha ekledi. ERA Türkiye’nin yeni bayisi oaln ERA Pasha, Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.

ERA Türkiye’nin yeni ofisi Beyoğlu’nda!

2014 yılı hedefleri doğrultusunda hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye, bayi ağına bir yenisini daha ekledi. ERA Türkiye’nin yeni bayisi oaln ERA Pasha, Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.

ERA Türkiye, Bostancı'da yeni bir ofis açacak!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörü markalarından ERA Türkiye, bayi ağına yeni bir ofis daha dahil etti. Yeni ofis ERA Artika, Anadolu yakasının önemli noktalarından biri olan Bostancı'da faaliyet gösterecek

ERA Artika, Bostancı'da faaliyet gösterecek!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörü markalarından ERA Türkiye, bayi ağına yeni bir ofis daha dahil etti. Yeni ofis ERA Artika, Anadolu yakasının önemli noktalarından biri olan Bostancı'da faaliyet gösterecek...

ERA Türkiye yeni ofisini Bostancı’da açtı!

2014 yılına hızlı bir giriş yapan ERA Türkiye, bayi ağına yeni bir ofis daha dahil etti. ERA Türkiye ailesinin en yeni üyesi ERA Artika, Bostancı’da faaliyet gösterecek.

ERA Türkiye üç yeni ofisi ile büyümeye devam ediyor!

ERA Türkiye, bayi ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, ailesine üç yeni ofis daha kazandırdı.

ERA Türkiye, en yeni üyesi ERA Patika ile Yalova’da da hizmet verecek!

ERA Türkiye, bayi ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Patika, Yalova’da faaliyet göstermeye başladı.

ERA Türkiye bayi ağını genişletiyor!

ERA Türkiye'nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe'de hizmete açıldı Gayrimenkul danışmanlığı firması ERA Türkiye, Fenerbahçe'de hayata geçirdiği en yeni ofisi ERA Platin ile 2014 hedeflerini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, bayi ağına eklediği yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı.

ERA Koç bayi Haberi

ERA Koç bayi

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, hızlı bir şekilde yeni dönem hedeflerini gerçekleştirmeye başlayarak, franchise ağına Sultangazi’deki yeni ofisi ERA Koç’u dahil etti. ERA Koç ofisinin açılış töreni, ERA Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. 


200 ofis hedefiyle hızlı bir şekilde büyümemizi sürdüreceğiz

ERA Koç’un açılış töreninde konuşan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; “2014 yılının başlarında olduğumuz şu günlerde bu yıl itibari ile daha hızlı bir büyüme öngörüyor, 2016 itibariyle Türkiye genelinde franchising sistemiyle yeni ofisler açmayı ve 200 ofise ulaşmayı hedefliyoruz. Sultangazi ofisinin katılımıyla bayi sayımızı 23’e çıkardık. ERA Koç bu yıl, hedeflerimiz doğrultusunda ailemize katılan ilk ofis oldu. Ailemize katılan tüm yeni ofisleri, kendi eğitim merkezimizde düzenlenen sürekli eğitimler, iş kurmalarını kolaylaştıran destek faaliyetleri,...