10 / 05 / 2024

Era Palace Otelcilik Turizm İnşaat adres

Era Palace Otelcilik Turizm İnşaat adres

Era Palace Otelcilik Turizm İnşaat Eğitim ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Ergün Aslan, Ramazan Yılmaz, Ali Osman Yahşi tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Era Suit Otelcilik Turizm Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Suit Otelcilik Turizm Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Aslan tarafından kuruldu.

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Devran Doğan ve Mehriban Doğan ortaklığında kuruldu.

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Fırat tarafından kuruldu.

İsta Otomotiv Gıda Turizm Otelcilik İnş.Teks.Tic.Ltd.Şti.Hotal Golden Palace Küçük Ayasofya Şubesi açıldı!

İsta Otomotiv Gıda Turizm Otelcilik İnş.Teks.Tic.Ltd.Şti.Hotal Golden Palace Küçük Ayasofya Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Atar tarafından kuruldu.

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı açıldı!

Otelcilik ve devre mülk alanlarında öne çıkan Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace projesinin ilk etabı hizmete açıldı.

Valens Gold Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Valens Gold Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Vedat Mutlu, İsa Çiftçi, Mehmet Rutkay Çakırkaya, Aslan Salman tarafından 490 bin 6 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Valens Diamond Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Valens Diamond Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Vedat Mutlu, İsa Çiftçi, Mehmet Rutkay Çakırkaya, Aslan Salman tarafından 2 milyon 597 bin 797 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Abdulaziz Erkol, Asim Karakurt tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Sultanahmet Alemdar Mahallesi'nde kuruldu.

ERA Türkiye brokerları Heybeliada’da kampa girdi!

ERA Türkiye, ERA Brokerlarını işlerini kurduktan sonra da desteklemeye devam ediyor. 10-11 Aralık tarihleri arasında Heybeliada’da Merit Halki Palace’da gerçekleşen ERA Türkiye Broker Kampı’na tüm ERA Brokerları tam kadro katıldı.

Era Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf Efe Aşkın, Rima Aşkın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta Silivri, Yeni Mahallesi, Ekol Sokak'ta kuruldu.

Era Palace Otelcilik Turizm İnşaat Eğitim ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Palace Otelcilik Turizm İnşaat Eğitim ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Ergün Aslan, Ramazan Yılmaz, Ali Osman Yahşi tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Era Palace Otelcilik Turizm İnşaat adres Haberi

Era Palace Otelcilik Turizm İnşaat adres

Era Palace Otelcilik Turizm İnşaat Eğitim ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Ergün Aslan, Ramazan Yılmaz, Ali Osman Yahşi tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. 


Era Palace Otelcilik Turizm İnşaat Eğitim ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM 1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu...