19 / 05 / 2024

era sohbetleri istanbul

era sohbetleri istanbul

Uluslararası dev bir network sahibi ERA, hizmet vermeye başladığı Türkiye’de ve yeni bir soluk getirdiği gayrimenkul danışmanlığı alanında bilgi paylaşımı odaklı sektör buluşmalarını başlatıyor

Era kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Era kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 40 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

ERA’nın ücretsiz İstanbul seminerlerinin ilki 14 Ocak'ta!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlatacak.

Hep İstanbul satış ofisinde 'İyi Yaşam Sohbetleri' başladı!

Tekfen Emlak Geliştirme, HEP İstanbul projesinde hayata geçirmeyi planladığı “İyi Yaşam’’ konseptini anlatmak ve bireylerin yaşam kalitesini yükseltecek bilgileri paylaşmak için HEP İstanbul satış ofisinde bir dizi “İyi Yaşam Sohbetleri” planlıyor.

ERA Türkiye’den İstanbul Anadolu Yakası’nda iki ofisi birden hizmete aldı!

Türkiye’de gayrimenkul alanında dünya standartlarını benimseyen ve de ‘Nitelikli Gayrimenkul Pazarlama’ ilkesini kendisine prensip edinen ERA Türkiye, İstanbul Anadolu Yakası’nda iki ofisi birden hizmete aldı.

Era Türkiye yeni ofisini İstanbul Bağdat Caddesi Feneryolu'nda açtı!

2014 yılında hızlı büyümesini sürdüren Era Türkiye, yeni ofisini İstanbul Bağdat Caddesi Feneryolu' nda açtı. Gayrimenkul danışmanlığı yapan şirket, mayıs ayını üç ofise ulaşarak tamamladı...

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

ERA Türkiye'nin yeni ofisi ERA Meksa hizmete açıldı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası 2014 yılında hızlı büyümesini sürdürüyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Meksa, Bağdat Caddesi Feneryolu’ nda faaliyet göstermeye başladı...

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...

The İstanbul Edition turizmde engelleri kaldırıyor!

The istanbul Edition, turizm sektöründeki engelli istihdamını arttırmaya ve sektörde fırsat eşitliği yaratmaya yönelik sunduğu 'Turizmde Biz de Varız' adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk mezunlarını verdi...

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat!

Makro ve Akyapı ortaklığı iel istanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve 1476 konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat bilgileri ni haberimizin içinde bulabilirsiniz.

İstanbul'da kentsel dönüşümün sosyal boyutu ele alındı!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) gerçekleştirildi.

Black Box İstanbul, Travis ile açılıp Bob Dylan'la coşacak!

Black Box İstanbul, Yazgan Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanmış olup, ERA Mimarlık’ın projelendirdiği Uniq İstanbul (Ayazağa Kültür Merkezi) içerisinde yer alıyor. BlackBox İstanbul, Avrupa'nın sayılı etkinlik mekanlarından biri olmayı hedefliyor.

era sohbetleri istanbul Haberi

era sohbetleri istanbul

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu: "UFRAD işbirliğinde düzenlediğimiz bu seminerde konuşmacılarımız, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere başarılı bir franchise olmanın yollarını, özellikle de gayrimenkul danışmanlığı alanında iyi bir emlak ofisi olmanın sırlarını anlatacaklar."


"ERA Sohbetleri" başlığı ile düzenlenen toplantıların ilki 12 Şubat 2013 Salı günü Divan İstanbul’da (Elmadağ) gerçekleştirilecek. Gayrimenkul danışmanlığı alanında franchising yöntemi ile kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yönelik bir içerikle hazırlanan etkinlikte, katılımcılar alanında uzman konuşmacılardan bilgiler alacaklar.


ERA Türkiye'nin gayrimenkul danışmanlığı alanında kalite gelişimine katkı yapmak amacıyla bilgi paylaşımına verdiği önemin altını çizen ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu etkinlikle ilgili olarak; "Sektörde hizmet ve insan kaynağı kalitesini daha ileriye taşımak amacıyla, ‘ERA Sohbetlerini’ başlatıyoruz. UFRAD işbirliğinde düzenlediğimiz ‘ERA Sohbetleri’nin ilkinde, dinamik ekonomik ortamın...