10 / 05 / 2024

Era Türkiye az sermaye

Era Türkiye az sermaye

Dünyanın en hızlı büyüyen gayrimenkul markası olan ERA, Türkiye’ de girişimcilere franchise ofisi açmalarını ve az sermaye ile de kazançlı bir gelecek kurmalarını tavsiye ediyor...

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

Türkiye'de deprem riski en az olan iller hangileri?

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremden sonra vatandaşlar en az deprem riskli illeri sorguluyor. Peki, en az deprem riski olan iller hangileri? İşte detaylar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Böyle bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ercan, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıcı etkisinin yüksek olduğunu dile getirerek, "İşin ilginç yanı bu depremin yıkım gücü 12'dir. Böylesi bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü." diye konuştu.

Citroen'den Türkiye'ye özel ucuz ve az yakan otomobil müjdesi

Türkiye'de aşırı artan otomobil fiyatları üreticileri daha ekonomik ve az yakan araç üretmeye sevk etti. Son dönemin popüler Fransız markası Citroen, Türkiye'ye özel olarak üretilecek bir otomobilin proje aşamasında olduğunu duyurdu.

Ruslar çanta dolusu parayla Türkiye'ye akın ediyor! Aynı günde en az 4 konut alıyorlar! 

Ruslar çanta dolusu paralarla Türkiye'ye akın ediyor. Türkiye'deki konut alımlarını da hızlandıran Rus vatandaşlar, aynı günde en az 4 konut alıyorlar...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Çin ve Güney Kore'den sonra pandemiden 'en az etkilenecek' 3. ülke Türkiye!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "OECD tahminlerine göre Çin ve Güney Kore'den sonra pandemiden 'en az etkilenecek' 3. ülke Türkiye" dedi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Era Türkiye az sermaye Haberi

Era Türkiye az sermaye

Gayrimenkul danışmanlığının en güvenli yatırım aracı olması, sektöre giriş yapmak isteyen girişimciler için büyük bir tercih sebebi olmaktadır. Gayrimenkul danışmanlığına farklı bir dinamizm getirmeyi hedeflediklerini dile getiren ERA Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu görüşlerini “Kentsel dönüşüm yasası ve getirdiği potansiyelle birlikte önümüzdeki 20 yıl içinde yenilenecek yapı stoğu 3 milyonun üzerinde. Mütekabiliyet yasasının çıkması ile birlikte yabancılara yapılan satış senelik 3 milyar dolar seviyelerine geldi. Bu dönüşüm sayesinde özellikle şehrin içinde yer alacak nitelikli yapıların pazarlanacak olması sektörün karlılık oranlarını ve işlem hacmini yükselteceğinin en önemli göstergesidir.  Bu potansiyel içinde gayrimenkul danışmanlığı önümüzdeki süreçte az yatırımla çok kazandıran en önemli franchise fırsatlarından olacaktır.” şeklinde belirtti. 


Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu aksının en başarılı markası ERA, az sermaye ile...