28 / 04 / 2024

ERA Türkiye iletişim

ERA Türkiye iletişim

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi. Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yüksek eğitim standardı ve farklı bakış açısıyla yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor.

ERA Türkiye Bornova'daki yeni ofisinin açılışını gerçekleştirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncüsü ERA Türkiye, İzmir Bornova’da hayata geçirdiği yeni ofisi ile hızlı büyümesine devam ediyor.Gayrimenkulde kazanmayı seçenler İzmir’de de ERA Türkiye’yi tercih ediyor.

ERA Türkiye’ye yabancı yatırımcıdan yoğun ilgi!

İstanbul, özellikle Ortadoğu’daki yabancı yatırımcıların gözdesi haline geldi. Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul franchising ağı ERA Türkiye, mütekabiliyet yasası ile birlikte yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

ERA Türkiye üç yeni ofisi ile büyümeye devam ediyor!

ERA Türkiye, bayi ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, ailesine üç yeni ofis daha kazandırdı.

ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisi ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi’nin açılışı için ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile bir toplantı düzenlenecek.

ERA Türkiye gayrimenkul danışmanları arıyor!

ERA Türkiye gayrimenkul bünyesinde çalışmak üzere girişimci ruhlu,motivasyonu yüksek, en az lise mezunu, sorumluluk sahibi ve performansa bağlı kazanç sistemine inanan çalışma arkadaşlarını arıyor.

ERA Türkiye, Anahtar Seminerler ile gayrimenkul danışmanlarını arıyor!

Avrupa ve Ortadoğu’ nun en yaygın ve başarılı gayrimenkul bayilik ağı ERA, Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. ERA Türkiye, Anahtar Seminerler ile gayrimenkul danışmanlarını arıyor.

ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, bayi ağına eklediği yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı.

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor!

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, ofislerine yönelik gerçekleştirdiği eğitimlere, farklı alanlardan iddialı isimler ile devam ediyor.

ERA Türkiye Anahtar Seminerleri ile kazandırmaya devam ediyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en yaygın ve başarılı gayrimenkul bayilik ağı ERA, Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul akademisi, ERA Akademi’de düzenlenecek.

ERA Türkiye, ‘Kariyer Günleri’ ile ofislerini desteklemeye devam ediyor!

ERA Türkiye’nin, 16 Ocak’ta düzenleyeceği ‘Kariyer Günleri’nde yeni iş imkanları hakkında bilgi alan katılımcılar, ERA Avrupa danışmanı Nicolas Krauss’tan global marka pazarlama fırsatlarını dinleme şansı yakalayacaklar...

ERA Türkiye Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde sektör açtırdı!

ERA Türkiye, KA Araştırma ortak girişimi ile düzenlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması’ na ‘ Gayrimenkul Danışmanlığı ’ sektörünün eklenmesine sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü...

Era Türkiye franchıse ile az sermaye ile yüksek kazanç ortamı sunuyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen gayrimenkul markası olan ERA, Türkiye’ de girişimcilere franchise ofisi açmalarını ve az sermaye ile de kazançlı bir gelecek kurmalarını tavsiye ediyor...

ERA Türkiye Bayim Olur Musun Fuarı’na katılıyor!

İlk kez bir gayrimenkul markasının sponsorluğunda gerçekleştirilen Bayim Olur Musun Fuarı’na bu yıl ERA Türkiye damgasını vuruyor. Az sermaye ile kazandıran bir iş kurmak isteyen girişimciler, ERA Türkiye’nin Girişimci Destek Paketlerine büyük ilgi göster

Era Türkiye'nin hedefi 3 yılda 200 şube!

Gayrimenkul danışmanlığı markası Era Türkiye, ofis ağına bir yenisini daha ekledi. Pendik Kurtköy ofisi ile şirket sayısı 22'ye ulaştı. Era Türkiye'nin hedefi 3 yılda 200 şube açmak...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bugün başlayan kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

Gayrimenkulde dünya devi olan ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu.

ERA Türkiye iletişim Haberi

ERA Türkiye iletişim

‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle aralıksız büyümesini sürdüren ERA Türkiye, franchise ağına yeni bir ofisi daha ekledi.  Son 1 ayda 7’nci ofisini açan ERA Türkiye, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ERA Amiral’i hizmete soktu. ERA Amiral, Bursalılara nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesiyle hizmet verecek.


Türkiye’nin dört bir yanından talep var


ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ERA Amiral’ in açılışında yaptığı konuşmada, amaçlarının sadece ofis açmak olmadığını, franchise ağına sürekli destek verebilecek bir çizgide yürümek olduğunu söyledi. Baygan, “ ERA Türkiye olarak, önümüzdeki dönemde Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve İzmir başta olmak üzere büyük illerde ERA markalı ofislerin sayısını artırmayı hedefliyoruz. İçinde bulunduğumuz dönemde özellikle Doğu Anadolu illerinden çok sayıda başvuru alıyoruz. Ancak bizim önceliğimiz,  ofislerin geliştirilmesi ve tutundurulması konusu. Bu açıdan büyümemizde, sürekli destek kriterini...