03 / 05 / 2024

ERA Türkiye Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi nedir

ERA Türkiye Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi nedir

ERA Türkiye, KA Araştırma ortak girişimi ile düzenlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması’ na ‘ Gayrimenkul Danışmanlığı ’ sektörünün eklenmesine sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

ERA 2019'da 100 noktaya ulaşacak!

150 gayrimenkul danışmanıyla 11 ofiste hizmet veren ERA Türkiye & Kıbrıs Genel Müdürü Can Özatay, 2019 yıl sonuna kadar 100 noktaya ulaşacaklarını söyledi.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

Gayrimenkulde dünya devi olan ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu.

ERA’dan gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz eğitim!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellerine ücretsiz eğitim ve seminerler veriyor.

ERA’dan İzmirli gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz workshop!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Ankara’dan sonra bu kez İzmir’e çıkartma yapan ERA, Workshop Atölyesi ile İzmirli profesyonellere kazancın yolunu gösterecek.

Türk halkı ev alırken önce yaşadığı semte bakıyor!

Gayrimenkul almak isteyenlerin satın alma sürecini değerlendiren ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü Ufuk Şevki, yapılan araştırma sonuçlarını da paylaştı.

ERA Türkiye'den Ankara'da gayrimenkul eğitimi!

Gayrimenkul sektöründe en iyiyi hedefleyen ve bu amaçla bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerini aralıksız sürdüren ERA Türkiye, şimdi de Ankaralılara kazancın yolunu gösterdi.

ERA Türkiye Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi nedir Haberi

ERA Türkiye Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi nedir

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu müşteri memnuniyetinin önemine değinerek “ERATürkiye olarak ERA’nın uluslararası deneyimlerinden oluşan başarı modellerini franchise ağımıza katılan tüm yatırımcılarımıza aktarıyoruz, bu sorumluluğumuzun bilinci ile franchise’larımızın memnuniyetini garanti altına alıyoruz” dedi.

Her 3 aylık dönemde Türkiye çapında gerçekleştirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME), otomotivden gıdaya, sigortadan finansa kadar, birçok farklı sektördeki müşterilerin memnuniyet derecelerini ölçümlüyor. İlk senesinde bu endekse dahil olarak “Gayrimenkul Danışmanlığı”sektörünün eklenmesine öncülük eden  ERA Türkiye KalDer tarafından katkılarından dolayı ödüllendirildi.

Hedef 200 franchise 

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ‘Müşteri Memnuniyetinde Mükemmelliği Paylaşmak’ çalıştayı kapsamında gayrimenkul danışmanlığının ankete dahil edilmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Can Ekşioğlu; “Gayrimenkul sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen lider markalarından biri ERA Türkiye olarak sektörün ihtiyacı olan güven...