16 / 05 / 2024

Era Üst adres

Era Üst adres

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi, Mehmet Salman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Berlin yolcusu!

ABD merkezli ERA Real Estate’in, 1.100’den fazla ERA ofisinin broker’larını buluşturacağı ‘Avrupa Liderlik Konferansı’ bu yıl Berlin’de düzenlenecek. 16-18 Haziran tarihlerindeki organizasyonda Era Gayrimenkul Türkiye’de tüm üst yönetimiyle katılımcı olarak yer alacak.

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi, Mehmet Salman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

ERA Türkiye 4 yeni ofisle anlaştı!

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

ERA Türkiye'den KTTC'de dev organizasyon!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün masaya yatırıldığı organizasyon; ERA Global ve ERA Türkiye'nin üst düzey yöneticileri, dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti.

Concord İstanbul Evleri adres!

Toplam 1.175 daireden meydana gelen Concord İstanbul Konutları'nda daire seçenekleri stüdyo, 1+1, 2+1,3+1 olarak tasarlandı.Concord İstanbul Evleri adres bilgisi kapsamında projenin İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de bulunduğunu söyleyebiliriz.

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 300 adet daireden oluşan projede daireler stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. Projede 1. etaptaki 180 daire için satışlar bugün yapılıyor.

Sancaktepe Dumankaya Adres teslim tarihi!

Sancaktepe Dumankaya Adres teslim tarihi 2017 yılının ilk yarısında gerçekleşecek. Toplam 300 adet daireden oluşan projede stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler tasarlandı.

Era Gayrimenkul bünyesinde yüzde 30 kadın girişimci var!

ERA Gayrimenkul bünyesindeki kadın girişimcilerin oranı yüzde 30’ları buldu. ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, sektördeki girişimci sayısının Türkiye ortalamasının çok üstünde olduğunu söyledi.

Nef Merter Rezidans adres!

Nef Merter Rezidans adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Esenyurt Terrace Mix Konutları adres!

İnanlar İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix Konutları'nda 130 bin TL'lik stüdyo daireler eşyalı olarak satılıyor. Esenyurt Terrace Mix Konutları adres bilgisi haberimizde bulunuyor.

Semerkand Line Evleri adres!

Semerkand Line Evleri adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 214 tane dairenin yer aldığı projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Era Üst adres Haberi

Era Üst adres

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi, Mehmet Salman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi iş konusu; ÜST YAPI a. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya...