17 / 05 / 2024

Era Üst şirketi

Era Üst şirketi

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi, Mehmet Salman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Stç Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stç Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çırak tarafından kuruldu.

St Ghali Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Ghali Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Taha E.E.Beaıt tarafından kuruldu.

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayyıldız tarafından kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Başak tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Stı Global İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stı Global İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Arslan tarafından kuruldu.

Meka Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Karabulak tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatam A.F. ve Kakar Mejda ortaklığında kuruldu.

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yapraklı tarafından kuruldu.

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Era Üst şirketi Haberi

Era Üst şirketi

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi, Mehmet Salman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi iş konusu; ÜST YAPI a. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya...