28 / 07 / 2024

Erasmus öğrencileri istanbul

Erasmus öğrencileri istanbul

Geçmiş yıllara nazaran Türkiye'yi tercih eden Erasmuslu öğrencilerin azalması Çukurcuma'daki emlakçılara da yansıdı. Semtte eski hareketlilik görülmezken emlakçılar eskiden bir hafta içinde kiralanan dairelerin şimdi iki ayda zor verildiğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniversite öğrencileri en yüksek kirayı İstanbul’da ödüyor!

Türkiye genelinde üniversite öğrencileri en yüksek kirayı ortalama 2 bin 900 lira ile İstanbul Beşiktaş’ta öderken, onu 2 bin 750 ile Kadıköy, 2 bin 100 lira ile Bakırköy takip ediyor ..

Üniversite öğrencileri İstanbul'da kiralık ev arayışına girdi!

Yeni eğitim öğretim yılının yaklaşmasıyla kalacak yer arayışında olan binlerce üniversiteli kiralık ev bulmaya yöneldi… Kiralık hareketlerinin en yoğun olduğu sonbahar dönemini, eğitim öğretim yılı arifesindeki öğrenci hareketliliği ile geçiriyor.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Evora İstanbul'da ticari üniteler ihaleye çıkıyor!

Evora istanbul'da bulunan 65 dükkân, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası ve 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihale edilecek.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

Ankara İstanbul hızlı tren öğrenci bileti kaç TL?

Ankara İstanbul YHT öğrenci bileti kaç lira? Ankara İstanbul hızlı tren öğrenci bilet fiyatı ne kadar? Ankara İstanbul YHT öğrenci fiyatı nedir? İstanbul Ankara YHT öğrencileri kaç liradan taşıyacak? İşte cevaplar...

İstanbul 216 projesi için yüzde 20 ön talep toplandı!

Fikirtepe'de istanbul 216 projesine start veren Baysaş İnşaat, Ağustos ayında yapacağı lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme kolaylığı sunuyor. Şu ana kadar projeye yüzde 20 talep toplandı.

Üniversite öğrencileri İzmir ile Midilli'nin yaşayan kültür ögelerini belgeselleştiriyor!

Türk ve Yunanistanlı üniversite öğrencileri, bir araya geldikleri belgesel yaz okulunda, İzmir ile Midilli' nin yaşayan kültür ögelerini belgeselleştiriyor. Öğrencileri, birbirlerinin kültürünü belgeseller çekerek öğreniyor...

Martı İstanbul Hotel İKSV’nin Resmi Konaklama Sponsoru oldu!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ( İKSV )’na desteğini bu yıl da sürdürüyor.

Fikirtepe Concord İstanbul adres!

İlk etabında 332 adet daire bulunan Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

14 üniversitenin mühendislik öğrencileri Uyumsoft Akademi’de buluştu!

14 üniversitenin mühendislik öğrencileri Uyumsoft Akademi’de buluştu. Uyumsoft Akademi Yaz Stajı Okulu projesine; Türkiye’nin üniversitelerinden, bilgisayar, bilişim, yazılım, matematik ve endüstri mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrenciler katıldı.

Concord İstanbul ulaşım!

İki etap halinde yükselen Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında adresi şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Erasmus öğrencileri istanbul Haberi

Erasmus öğrencileri istanbul

Bu sene Türkiye’ye Erasmas değişim programı kapsamında gelen Avrupalı öğrenci sayısı geçmiş yıllara göre oldukça azaldı. Deutsche Welle’ye konuşan Berlin Humboldt Üniversitesi’nden Boğaziçi’ne gelen Malte Deutsche Welle’ye yaptığı açıklamada, “Dört yıl önce Boğaziçinde 800 Erasmus öğrencisi vardı. Rakam bu sene 100” diye konuştu.


AÇIĞI YABANCI ÖĞRETMENLERLE KAPATIYORUZ

 

Cihangir’deki Firuzağa Mahallesinde emlakçılık yapan Yalçın Bayazatlı Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada “Şu an Erasmus öğrencilerinde bir düşüş var. Biz emlakçılar olarak bu düşüşü yabancı öğretmenlerle kapatmaya çalışıyoruz ama eskisi gibi kiralık dairelerimizi eskisi gibi hızlı bir şekilde kiraya veremiyoruz. Örneğin eskiden 1 hafta içinde kiralanan daire şimdi 1 ay bazen 2 ay bile sürüyor.” diye konuştu.

İŞLER YÜZDE 50 ETKİLENDİ


Taxim Park Emlak’ın sahibi Necmettin Bayrak ise eskiden 10 öğrenciye ev kiraladığını bu sayısının...