18 / 07 / 2024

Eray Sevlim

Eray Sevlim

EMC İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Dikmen, Eray Sevlim tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Nisan'da Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Kent Pasajı'nda kuruldu.

Yabancılara mülk satışı bıçak gibi kesilen Alanya'da sosyoekonomik kriz kapıda!

ALTSO Başkanı Eray Erdem, yabancılara mülk satışının bıçak gibi kesilmesine neden olan 200 bin dolar krizini değerlendirdi. Erdem, eğer böyle giderse ciddi bir sosyoekonomik kriz ile karşı karşıya kalınabileceğini de sözlerine ekledi.

Geroy Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geroy Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Çiftçi tarafından kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Başaran tarafından kuruldu.

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Bakırköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile İlgin Eray tarafından kuruldu.

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Selim Eraslan tarafından kuruldu.

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Küçükdere tarafından kuruldu.

Mecha Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mecha Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eray Kayar tarafından kuruldu.

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Arda Toros ve Eray Toros ortaklığında kuruldu.

Tepe Analitik Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Tepe Analitik Mühendislik Anonim Şirketi Ümraniye’de Eray Tepe tarafından Kuruldu!

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Eray Deli ve Fatih Emre Aydın ortaklığında kuruldu.

Rdm Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Rdm Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de Eray Erdim tarafından kuruldu.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Eray Sevlim Haberi

Eray Sevlim

EMC İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Dikmen, Eray Sevlim tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu. 


EMC İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-   Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...