03 / 05 / 2024

erbaa belediyesi cumhuriyet meydanı projesi ne zaman bitecek

erbaa belediyesi cumhuriyet meydanı projesi ne zaman bitecek

Tokat'ın Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, “Cumhuriyet Meydanımızı yeniden düzenliyoruz. Büyüyen ve gelişen Erbaa’nın ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte olacak projemize 2014 yılında başlamayı hedefliyoruz.” dedi...

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

İBB duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müjdeli haberi duyurdu. İBB Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak 4 müzenin 100 gün boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini açıkladı.

Elazığ'da 11 arsa satışa çıkarıldı!

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Satışa çıkarılan arsalar arasında iki adet çocuk parkı olması tepkilere neden oldu.

Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Belediyesi, 2021 yılında açılışı yapılacak Cumhuriyet Kulesi'nin yapımına son sürat devam ediyor.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Belediyesi öz kaynaklarıyla hayata geçirilen Cumhuriyet Kulesi'nin yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

İstanbul'a Cumhuriyet Müzesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat yaptığı açıklamada İstanbul’a bir Cumhuriyet Müzesi yapmak üzere hazırlıklara başladıklarını müjdeledi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Didim Belediyesi'ne haciz şoku!

CHP’li Didim Belediyesi’nin ruhsat iptaliyle ilgili mağduriyet yaşattığı Nehirsan İnşaat, emsali görülmemiş bir haciz işlemine imza attı. Şirket Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı’na haciz ihtarnamesi gönderdi.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Alanya'ya yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet mahallesine yeni bir aile sağlığı merkezi inşa etti.

Beşikdüzü Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak..

erbaa belediyesi cumhuriyet meydanı projesi ne zaman bitecek Haberi

erbaa belediyesi cumhuriyet meydanı projesi ne zaman bitecek


Tokat'ın Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, “Cumhuriyet Meydanımızı yeniden düzenliyoruz. Büyüyen ve gelişen Erbaa’nın ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte olacak projemize 2014 yılında başlamayı hedefliyoruz.” dedi.


Başkan Yenihan, Cumhuriyet Meydanı Projesi ile açıklamada bulundu. Yeni proje ile mevcut Cumhuriyet Meydanı'nın doğal yapısını bozmadan, içindeki ağaçlara dokunmadan, daha kullanılabilir hale getireceklerini dile getiren Başkan Yenihan, “Daha işlevsel ve daha modern bir kent meydanı oluşturmayı amaçlıyoruz. Yeni projede sert zemine de dönüşebilen susuz havuzlar, daha kullanışlı oturma ve dinlenme alanları, kent meydanına hakim noktada daha geniş miting, konser vb. alanı, resmi günlerde kullanılmak üzere tören alanı, modern ve dekoratif aydınlatma elemanları ile yeni bir kent meydanı tasarladık. Ayrıca yeni kent meydanımızın altına 350 araç kapasiteli yeraltı otoparkı planlanmış olup, otopark yönetmeliğine uygun, mekanik...