18 / 05 / 2024

Erbaşlar Turizm Otelcilik adres 

Erbaşlar Turizm Otelcilik adres 

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Erbaş ve Kemalettin Erbaş ortaklığında kuruldu.

Pegaas Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegaas Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Ekinci tarafından kuruldu.

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Gençer tarafından kuruldu.

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Adnan Aslan, Necati Aslan ve Naz Aslan ortaklığında kuruldu.

My Reset Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Reset Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Murat Şarkbay ve Güler Aydın ortaklığında kuruldu.

Alvan Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvan Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Faezeh Naghıloo, Monıreh Morsalı, Nafıseh Naghılou ve Nassah Naghılou ortaklığında kuruldu.

Aselhan Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aselhan Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Keskin tarafından kuruldu.

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Piner tarafından kuruldu.

Cls Makina Otomotiv İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cls Makina Otomotiv İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalış tarafından kuruldu.

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Erbaş ve Kemalettin Erbaş ortaklığında kuruldu.

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İstemkar tarafından kuruldu. 

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Erbaşlar Turizm Otelcilik adres  Haberi

Erbaşlar Turizm Otelcilik adres 

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Erbaş ve Kemalettin Erbaş ortaklığında kuruldu.

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ A.Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. B.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. C.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. D.Şirket her türlü bilardo...