06 / 07 / 2024

Erbeğ 6 Tarım Yatırım adresi

Erbeğ 6 Tarım Yatırım adresi

Erbeğ 6 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Tarım Kredi Market, 19-26 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili ürünlerde indirim var!

Tarım Kredi Market, 19-26 Nisan 2024 tarihleri arasında özel indirimler yapacağını duyurdu. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, vatandaşlar için indirimli ürünler raflarda yerini alacak. Buna göre, 525 gr peynir 119 TL, 3'lü havlu kağıt 29.90 TL, 6'lı süt 39.90 TL.

Tarım Kredi'de 10-16 Şubat'ta indirimli ürünler raflardaki yerini aldı! 

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 10-16 Şubat'ta birçok üründe indirim yapacağını internet sayfasından duyurdu. Seçili gıda ve temizlik ürünlerinde fırsatlar. Çay 54.90 TL, 6'lı kağıt havlu 54.90 TL.

Tarım Kredi tek tek açıkladı: Ayçiçek yağı 39 TL, Salça 37,90 TL, Tereyağı 185 TL! 6 Ekim 2023 Tarım Kredi kataloğu

Tarım Kredi Market 6-19 Ekim 2023 aktüel ürünlerin fiyat listesi yayımlandı. Bu kapsamda Kooperatif marketlerinde Ayçiçek yağı 39 TL, tuvalet kağıdı 99.90 TL'ye satılacak. İşte indirimli ürünler tam liste...

Tarım Kredi'de kırtasiye malzeme fiyatları çakıldı, onlarca üründe çılgın indirim var! 6-17 Eylül indirim kataloğu

Tarım Kredi Market 6-17 Eylül aktüel kataloğunu yayımlandı. Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları çakıldı, ayçiçek yağında çılgın indirim var.

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Tarım Kredi kataloğunda yok yok! Ayçiçek yağı 36 TL'ye, kağıt havlu 43 TL'ye düştü! Son 6 gün yetişen anında alacak...

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda Tarım Kredi'de pek çok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. İşte detaylar...

Tarım Bakanı Kirişçi’den çiftçilere çok konuşulacak haber! Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.8 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem felaketinin ardından bakanlıklar tarafından yapılan açıklamalarda vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi bu kapsamda atılan yeni adımların detaylarını açıkladı. İşte merak

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

Tarım ve Orman Bakanlığı küçük ölçekli balıkçılara destek ödemeleri artırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

Bakan Kirişci duyurdu: Tarım ve Orman Bakanlığına 6 bine yakın yeni personel alınacak! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bakanlık bünyesinde 6 bine yakın yeni personel istihdam edileceğinin müjdesini verdi. 

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Bu yıl 128,6 milyon ton üretimle tüm zamanların rekoru kırılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bu yıl 128,6 milyon ton bitkisel üretimle tüm zamanların rekorunun kırılacağını söyledi.

Tarım Kredi yeni kataloğunu yayımladı! Ayçiçek yağı 135 TL, tereyağı 89 TL, tavuk eti 44 TL! 6 Aralık 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi'nin 6 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, Tarım Kredi'de hangi ürünler ne kadar fiyata satışa sunuldu? İşte 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma projesi için protokol imzaları atıldı. İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda üstelik aynı fiyattan satılacak.

Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş fiyatları, geçtiğimiz günlerde açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra yükselmeye başladı. Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

Erbeğ 6 Tarım Yatırım adresi Haberi

Erbeğ 6 Tarım Yatırım adresi

Erbeğ 6 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.


Erbeğ 6 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.-Tarımla ilgili her türlü konuda teknoloji, danışmanlık hizmetleri yürütmek, tarımsal proje yapmak, proje ve yatırımları taahhüt ve kontrol etmek  b.Konusu ile ilgili faaliyetler için gerekli menkul, gayrimenkul, tesis, bağ, bahçe, arazi, sera, tarım teknolojileri kurmak, kullanmak, devir almak, devretmek, inşa etmek, almak ve satmak, kiralamak veya kiraya vermek, bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak. c. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ve diğer ilgili kurumlardan gerekli izinlerin alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, güneşten elektrik enerjisi üretmek için tesisler...