03 / 05 / 2024

Erbil Demi

Erbil Demi

İstanbul Kongre Merkezi’nin mutfağını işleten Food İstanbul, günde 10 bin kişiye yemek sunuyor. Food İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Sarışahin, “Kongre için gelen turistin eğitim ve gelir düzeyi yüksek" dedi...

Ödemiş'e 1.5 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş ilçesinde özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısı çözmek için 7 kuyu açtı. 1.5 milyon liralık yatırımla ilçede su sıkıntısı sona ererken, ilave yeni kuyular için de çalışma başlatıldı.

İzmir Ödemiş OSB'de altyapı çalışmaları başladı!

İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri için bir çalışma başlatıldı.

İzmir Ödemiş OSB'de yol çalışmaları başladı!

İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) ’nde yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri için bir çalışma başlatıldı.

Ödemiş Belediyesi'nin yeni hizmet binası Eylül'de açılacak!

Ödemiş'e uzun yıllar hizmet veren adliye binasının Ödemiş Belediyesi hizmet binasına dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, binayı eylül ayında hizmete açacaklarını söyledi.

İzmir Ödemiş Birgi'de içkili mekanlar bölge dışına taşınacak!

İZMİR’in Ödemiş İlçesi’nin Aydınoğulları Beyliği’ne başkentlik yapmış olan mahallesi Birgi, belediye meclisi kararıyla ’içkili yer bölgesinden’ çıkartıldı.

Ödemiş'teki hayalet köy için üniversitelere çağrı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi eski belediye meclis üyesi Mimar Mualla Akgün, ilçede 'hayalet köy' olarak bilinen Lübbey Mahallesi'nin turizme kazandırılması için üniversitelerle işbirliği yapılması gerektiğini söyledi.

Ahmet Emin Ok Dedeman Erbil'in yeni Genel Müdürü oldu!

Turizm sektöründe uzun yıllardır çalışan Ahmet Emin Ok, Dedeman Erbil’e Genel Müdür olarak atandı. Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ok, en son Park Dedeman Gaziantep’te görev aldı.

İzmir Ödemiş'te alt geçit çalışmaları ne zaman başlayacak?

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallelerinin arasından geçen demiryolu yüzünden karşıya geçmekte zorlandıklarını dile getiren çevre sakinleri kazaların önlenmesi için alt geçit yapılmasını istedi.

Ödemiş Gölcük'te altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Gölcük Yaylası, Ramazan ayının son Pazar gününü sakin geçirirken, kent devam eden kanalizasyon çalışmaları nedeniyle şantiye görünümüne büründü.

Ödemiş'e doğalgaz onayı!

Ödemiş Belediye Meclisi'nin nisan ayı oturumunda alınan kararla İzmirgaz'ın hizmet alanına dahil olmak için başvuran Ödemiş Belediyesi'nin girişimleri konusunda önemli bir aşama olan EPDK onayı, geçtiğimiz günlerde çıktı.

Ödemiş Devlet Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Temeli 2013 yılında atılan Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar sürüyor. Yüklenici firmanın şantiye şefi inşaat mühendisi Neşet Özer, bir aksilik çıkmaması durumunda yeni hastanenin yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Ödemiş organize sanayiye kavuşuyor!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak organize sanayi bölgesinin altyapı ihalesinin yapıldığını, seçim sürecinde Ödemişlilere verdiği sözü tuttuğunu belirtti.

Irak Erbil Real Expo Fuarı 1 Aralık'ta başlıyor!

Yabancılara konut satışını artırmayı hedefleyen Erbil Real Expo Fuarı Irak'ta düzenlenecek. Gayrimenkul sektöründe yatırımı cazip hale getirmesi öngörülen fuar 1 - 4 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Erbil Demi Haberi

Erbil Demi

Türkiye'nin en büyük kongre merkezi olan Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’nin mutfağını Food İstanbul işletiyor. Food İstanbul, yiyecek içecek sektöründe 20 yıldan fazla bir süredir hizmet veren Şenol Sarışahin ve Erbil Demir’in yarattığı bir marka. İki ortak yiyecek içecek sektöründeki pek çok isim gibi Divan’dan yetişmiş. Bu nedenle sektörün inceliklerini ve piyasayı çok iyi biliyor. 


İstanbul Kongre Merkezi’nin içinde bulunan 1500 metrekarelik mutfaklarında günde 10 bin kişiye rahatlıkla yemek sunabildiklerini söyleyen Food İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Sarışahin, “Ancak istenirse 25-30 bin kişiye de yemek verebilecek kapasiteye sahibiz” dedi. 


Food İstanbul’un kongre için yurtiçinden gelenlerin yanı sıra yurtdışından gelenlere de Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunduğunu belirten Şenol Sarışahin, “Aslına bakarsanız bir anlamda Türk mutfağını dünyaya tanıtıyoruz. Kongre için Türkiye’ye gelenler özel...