12 / 05 / 2024

Erbosan Boru sorumluluk beyanı

Erbosan Boru sorumluluk beyanı

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı...

İlham Aliyev: Tanap'da tüm taraflar sorumluluk göstermeli!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Güney Kafkas Boru Hattı, TANAP ve TAP projelerinden oluşan Güney Gaz Koridoru için tüm tarafların sorumluluk göstermesi ve ek imtiyaz elde etmek için girişimde bulunmaması gerektiğini söyledi.

Erbosan Erciyas Boru riskin erken saptanması komitesi oluşturuyor!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyas Boru riskin erken saptanması komitesi oluşturuyor.

Erbosan Boru sorumluluk beyanını yayınladı!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı...

Erbosan Erciyas Boru pay alım teklif bilgi formunu yayınladı!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyas Boru pay alım teklif bilgi formunu yayınladı.

Erbosan Erciyes Boru SPK başvurusu sonuçlarını yayınladı!

Erbosan Erciyes Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyes Boru SPK başvurusu sonuçlarını yayınladı.

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş yönetim kurulu üyelerini açıkladı!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin bugün Kamu Aydınlatma Platfırm'unda yaptığı yazılı açıklamada Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

Özbal Çelik Boru sorumluluk beyanını yayınladı!

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru Sanayi sorumluluk beyanını yayınladı.

Doğusan Boru Sanayi Sorumluluk Beyanını yayınladı!

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün kamu aydınlatma platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Erbosan Erciyes Boru sorumluluk beyanını yayınladı!

Erbosan Erciyes Boru Sanyi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyes Boru Sanyi ve Ticaret sorumluluk beyanını yayınladı.

Orge Enerji Elektrik sorumluluk beyanını yayınladı!

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Orge Enerji Elektrik 01.01.2014 - 30.06.2014 dönemi sorumluluk beyanını yayınladı.

Teknosa sorumluluk beyanını yayınladı!

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Merit Turizm sorumluluk beyanını yayınladı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm 30 Haziran 2014 döneminde sona eren sorumluluk beyanını yayınladı.

Melih Gökçek: Alternatif içme suyu hattı için 68 bin metre boru döşedik!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ana iletim hatları ile alternatif hatların yapımını gerçekleştirmeyi sürdürdüklerini kaydederek, çalışmalar kapsamında toplam 68 bin 781 metre alternatif içme suyu boru hattı döşendiğini söyledi.

Erbosan Boru sorumluluk beyanı Haberi

Erbosan Boru sorumluluk beyanı

Erbosan Boru tarafından yapılan açıklama şöyle;


FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN

KARAR TARİHİ:07.11.2014

KARAR SAYISI :19





SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN "SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ"NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI





a) Şirketimizin 30 / 09 / 2014 dönemine ait Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya ilişkin Esaslar Tebliği (II-14.1)'e göre hazırlanmış finansal tablo, dipnotları ve faaliyet raporunun tarafımızca incelendiğini, 


b) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu bilgiler çerçevesinde, finansal tablo ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,


c) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu bilgiler çerçevesinde, yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış finansal tabloların işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararı ile...