02 / 05 / 2024

Erbosan Erciyas Boru iletişim

Erbosan Erciyas Boru iletişim

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyas Boru riskin erken saptanması komitesi oluşturuyor.

Erbosan Erciyas Boru pay alım teklif bilgi formunu yayınladı!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyas Boru pay alım teklif bilgi formunu yayınladı.

Erbosan Erciyas Boru sözleşme tadilini yayınladı!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyas Boru Sanayi sözleşme tadilini yayınladı.

Erbosan Erciyas Boru Karar Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Erbosan Erciyes Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyas Boru Karar Bağımsız Denetim Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

Doğusan Boru yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı!

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı.

Kartal Beton Boru yatırımda Çorlu tesisine ağırlık verecek!

Beton boru sektöründeki faaliyetlerine yeni alanlar eklemeyi planlayan Kartal Beton Boru, çalışmalarına başladı. Firma, önümüzdeki dönemde üretim kapasitesini ve ürün çeşidini artırmak için gerekli yatırımları yapmayı planlıyor.

TANAP boru hattının inşaat firmaları belirlendi!

Azerbaycan'daki Şahdeniz II sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) kara kesimi boru hattı inşaatını gerçekleştirecek firmalar belirlendi.

TANAP boru hattı inşaatını hangi firmalar yapacak?

Azerbaycan’daki Şahdeniz II sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) kara kesimi boru hattı inşaatını gerçekleştirecek firmalar belirlendi.

TANAP'ın boru hattında firmalar belirlendi!

Azerbaycan’daki Şah Deniz-2 Sahası’ndan çıkarılacak doğal gazı Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak olan “56’’ KaraBoru Hattı İnşaat İhalesi”ne ilişkin Boru Hattı İnşaatını gerçekleştirecek firmalar belirlendi.

Kocaeli'nde zemin etüdü yaparken boru hattını deldiler!

Kocaeli'nde özel bir firma tarafından yapılan zemin etüdü sırasında bir akaryakıt firmasına ait boru hattı delindi. yapılan çalışma sırasında iş makineleri, bir akaryakıt firmasına ait boru hattına zarar verdi.

Özbal Çelik Boru fiyat hareketlerini yayınladı!

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahüt A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Borusan'dan Teksas'a 150 milyon dolarlık boru fabrikası!

Borusan Mannesman, çelik merkezi ABD'nin Teksas eyaletine 150 milyon dolarlık yatırımla boru fabrikası kurdu. ABD'li Steel, Rus TMK ve Arjantinli Tenams gibi devlerle yarışacak olan şirket, ülkede ilk 5 üretici arasına girmeyi hedefliyor

Özbal Çelik Boru TÜDEMTAŞ ihalesini kazandı!

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru TÜDEMTAŞ ihalesini kazandı.

Yeni boru hattı Kıbrıs için altın fırsat!

Yunanistan'ın eski Ekonomi ve Maliye Bakanı Papantoniou, " Rusya'dan yeni boru hattı projesi, Kıbrıs ve Doğu Akdeniz gaz paylaşımı sorununun çözümü için altın fırsat" dedi.

Trans Adriyatik Boru Hattı’nın kapasitesi 20 milyar metreküpe çıkacak!

Rusya’nın Güney Akım Projesi’ni iptal etmesinin ardından alternatif arayışlarına giren Avrupa Birliği'nin Azerbaycan'dan doğalgaz temin ettiği Trans Adriyatik Boru Hattı’nın kapasitesinin 20 milyar metreküpe çıkaracağı öne sürüldü

Güney Akım doğalgaz boru hattı projesi resmen kapandı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Güney Akım doğalgaz boru hattı projesinin resmen kapandığını AB'ye iletti. Novak Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile telefonla görüştü.

Çelik boru ihracatı 1,7 milyon tona ulaştı!

Çelik Boru İmalatçıları Derneği (ÇEBİD), bu yılın ocak-kasım döneminde Türkiye'nin çelik boru ihracatının yıllık yüzde 2,7 artarak 1 milyon 740 bin tona ulaştığını bildirdi.

Erbosan Erciyas Boru iletişim Haberi

Erbosan Erciyas Boru iletişim

Erbosan Erciyas Boru tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz tarafından 18.11.2014 09:04:25'de  yapılan özel durum açıklamamız (Genel) şablonu kullanılarak yapılmış olup, KAP yetkililerinin (Yönetim Kurulu Komiteleri) şablonu kullanılarak yeniden açıklama yapılmasını belirtmesi üzerine (Yönetim Kurulu Komiteleri) şablonu kullanılarak yeniden açıklama yapılmıştır. Herhangi bir değişiklik içermemektedir.


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 17.11.2014 tarihinde yapılana toplantısında  Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığı'na şirketimiz yönetim kurulu bağımsız üyesi Hakan GÜRKAN'ın, üyeliğine ise şirketimiz yönetim kurulu üyesi Yalçın BESCELİ'nin seçilmelerine oybirliğiyle karar...