02 / 05 / 2024

ercan kahraman referandum

ercan kahraman referandum

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Kahraman , Lokman Coşkun, Ekrem Coşkun, Bilal Kahraman ve Erkam Melih Kahraman ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Özkan Ercan: Risk raporu şartı dönüşümü patlatır!

ESİNDER Başkanı Özkan Ercan, Esenler'de yaklaşık beş yıllık sürede 25 bin konutun dönüştüğünü belirtti. Arıca "DASK yaptıracak kişilerden risk raporu alınmalı. Bu çok kolay adım gerçekleştiğinde Türkiye'de kentsel dönüşüm patlar" açıklaması yaptı .

Taşyapı KKTC Ercan Havalimanı'nın inşaatına başladı!

İnşaatına başladıkları ‘Yeni Ercan Havalimanı’ hakkında bilgi veren Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “Kalitemizde mütevazı değil, iddialı olacağız. Hedefimiz ‘Ercan’ ile Kıbrıs’ı her anlamda uçurmak” diye konuştu.

Antalya Galip Kahraman Ortaokulu satılıyor!

Antalyalı hayırsever Galip Kahraman’ın ismini taşıyan ilköğretim okuluna ait arazinin yarısı konut alanına çevrilip özel bir şirkete satılınca okulun bahçesi ve bazı binalar tel örgüyle ikiye bölündü.

Kepez'de kentsel dönüşüm için referandum yapıldı!

Kepez Belediyesinin hazırladığı kentsel dönüşüm planı için 5 Mahallede referandum gerçekleştirildiği bildirildi.

Ercan Topaca Ankara'da inşaatları inceledi!

Ankara Valisi Ercan Topaca, yapımı devam eden Botanik Park alanı ve Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu (MYO) inşaatında incelemede bulundu.

Ataköy Mega Yat Limanı için referandum yapılacak!

İstanbul Bakırköy’de, mega yat limanı ile ilgili referanduma gidiliyor. Özgürlük Meydanı’nda 6 Kasım Pazar günü sabah 9.00’da başlayacak olan referandum akşam 17.00’ye kadar devam edecek.

KKTC Ercan Havalimanı terminal binası 20 ayda açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, temelini attıkları KKTC Ercan Havalimanı’nın yeni terminal binasının 20 ayda hizmete açılmasının planlandığını söyledi.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın terminal binası 2018'de açılacak!

T&T Ercan Havalimanı İşletmeciliği Şirketi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) vergi şampiyonu oldu. Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, yeni pist ve terminal binasının 2018’in sonunda hizmete açılacağını söyledi.

İsmail Kahraman yıkılan eski halkla ilişkiler binalarını inceledi!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz'daki Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Meclis'in bombalanan bölümlerindeki tadilat çalışmaları ile yıkımı devam eden eski halkla ilişkiler binalarında incelemelerde bulundu.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binası yapılıyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Ercan Havalimanı ile ilgili uzun süredir bir olumsuzluğun kamuoyunu meşgul etmediğini belirterek, “Yeni terminal binası yapılıyor” dedi.

Ercan Çavdar İnşaat Gaziantep'te konut ihtiyacını azaltıyor!

Gaziantep'in farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan Ercan Çavdar İnşaat, üstün kalitede konutlar ile fark yaratıp binalara ve bulunduğu semte değer katıyor.

ercan kahraman referandum Haberi

ercan kahraman referandum


ASİAD (Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği) Onursal Başkanı Barış Aydın, MASFED, BOD, OTONOMİ (Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi) YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD (Türkiye Genç İşadamları Derneği) Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandum sonucunu değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...



AYDIN ERKOÇ (MASFED, BOD, OTONOMİ YKB)

Aziz milletimiz ülkemizin geleceği için ‘evet’ demiştir. Birliğin bütünlüğün sağlanacağı, tüm Türkiye’nin bir olabileceği güzel geleceklere gideceğiz. Bundan sonra işimize gücümüze odaklanıp çalışmaya devam etmemiz lazım. Yöneticilerimiz de durumu değerlendirip üzerine düşeni yaparlar inşallah… Ülkemizin üretime, istihdama, markalaşmaya ihtiyacı var. Bir an evvel komşu ülkelerle de diyaloglarımızı iyileştirmemiz gerekiyor. Özellikle Avrupa ülkeleriyle... Çünkü ihracatımızın yüzde 50’ye yakını Avrupa ülkeleriyle yapılıyor. Önümüzdeki dönemin ekonominin ana gündem maddesi olduğu seçim atmosferinin yaşanmayacağı ülkemizi yarınlara taşıyacak yapısal...