06 / 05 / 2024

ercan topaca kimdir

ercan topaca kimdir

Ankara Valisi Ercan Topaca, yapımı devam eden Botanik Park alanı ve Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu (MYO) inşaatında incelemede bulundu.

Kocaeli'de TEM otoyolunda bayram tedbirleri alındı!

Kocaeli'de TEM otoyolunda bayram tedbirleri alındı. Kocaeli Valisi Topaca: "Bayram öncesi İstanbul-Ankara istikametine doğru her 5 kilometrede bir trafik ekimiz, trafiği yönlendirecek ve denetleyecek" dedi.

Ercan Topaca Ankara-İstanbul YHT hattının deneme sürüşüne katıldı!

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 25 Temmuz Cuma günü hizmete girmesi beklenen Ankara-İstanbul YHT hattının deneme sürüşüne katıldı. Topaca, 'Hızlı trenin özellikle bayram öncesi hizmete girmiş olması, bayram trafiğini kısmen de olsa rahatlatacaktır' dedi.

Ercan Topaca kimdir?

Kocaeli Valisi Ercan Topaca kimdir? Kocaeli Valisi Ercan Topaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ercan Topaca, ne zamandan beri vali olarak görev alıyor? İşte Ercan Topaca...

Kocaelide depremden kalan hasarlı binalar boşaltılacak!

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, kentte 17 Ağustos Marmara depreminde orta hasar gören 617 binadan 423ünün dolu olduğunu belirterek, "1 ay süre zarfında evlerin boşaltılmasını istedik" dedi

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Nurullah Ercan’ın kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. İşte Nurullah Ercan’a dair bilgiler!

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Ali Ercan Kimdir?

Ali Ercan kimdir? Ali Ercan’ın mesleği nedir? Ali Ercan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Mehmet Ercan Kumcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ercan Kumcu'nun eğitim hayatı  nasıldı? İşte Mehmet Ercan Kumcu'nun hayatına dair merak edilenler.

Recep Ercan Keskin kimdir?

Gayrimenkul ve akaryakıt sektöründe yoğunlaşan Keskin Şirketler Grubu'nun sahibi Recep Ercan Keskin kimdir?

Ankara Eryaman Stadyumu'nun yüzde 70'i tamam!

Ankara Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Eryaman'da inşa edilen stadın yüzde 70'i tamamlandı. Başkan Gökçek, 22 bin kişilik stadyumun inşaatını gezdi.

Ankara Seyranbağları Huzurevi Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi inşaatını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

Ankara Altındağ'a yeni okul müjdesi!

Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca’dan müjdeli haber. Altındağ’da inşa edilecek yeni okulların tespiti için gerçekleştirilen toplantıda, Ankara Valisi Ercan Topaca, inşa edilecek yeni okullarla birlikte Altındağ’daki tüm okullarda hızla tekli eğitime geçileceğini müjdeledi.

Ercan Topaca Ankara'da inşaatları inceledi!

Ankara Valisi Ercan Topaca, yapımı devam eden Botanik Park alanı ve Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu (MYO) inşaatında incelemede bulundu.

Hatay Bölge Kampüs Hastanesi Eylül'de hizmete girecek!

Hatay Vali Ercan Topaca, yapımı tamamlanan ve Eylül ayında hizmete girmesi hedeflenen Bölge Kampüs Hastanesi'ne ulaşım sorununun çözümü için Vali Yardımcısı ile diğer yetkililere talimatlar verdi.

Amanos Tüneli Hatay'ın ekonomisini uçuracak!

Amanos Dağları’nın terörden arındırılacağını söyleyen Hatay Valisi Ercan Topaca, Amanos Tüneli ile de Hatay ekonomisinin uçuşa geçeceğini vurguladı.

Reyhanlı Barajı'nın inşaatında son durum!

Hatay Kumlu ilçesine giden Vali Ercan Topaca, beraberindeki kurum müdürleriyle birlikte, yapımı sürmekte olan Reyhanlı Barajı inşaat bölgesinde incelemelerde bulundu.

Samandağ Sahil Park Projesi incelendi!

Vali Ercan Topaca, Samandağ Mehmet Selim Kara Meslek Yüksekokulu Protokol Töreni'ne katılmak üzere geldiği Samandağ ilçesinde, Deniz Sitesi Hıdır Aleyhisselam Türbesi etrafında yapımı süren Sahil Park Projesi'ni de inceledi.

ercan topaca kimdir Haberi

ercan topaca kimdir


Ankara Valisi Ercan Topaca, yapımı devam eden Botanik Park alanı ve Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu (MYO) inşaatında incelemede bulundu.


Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Topaca, yapımı süren Botanik Park alanını gezerek çalışmaları yerinde inceledi.


Vali Yardımcısı Nihat Nalbant ve üstlenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Topaca, Botanik Park'ın, tamamlandığında Ankara’nın önemli cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini belirtti.


Parkın, büyüklüğü ve içeriği açısından yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekeceğini ifade eden Topaca, "Botanik Park Projesi, gerek üzerine kurulacağı arazilerin yeşil alan olarak korunması gerekse Ankaralılara nefes alabilecekleri büyük bir alanın kazandırılması açısından da fevkalade önemli bir eser olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.


Topaca, Akyurt Polis MYO inşaatını da gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Yüksekokulun, Türkiye'nin sayılı Polis MYO'larından biri olacağını kaydeden Topaca, inşaatının yüzde 75'nin tamamlandığını...