16 / 05 / 2024

Erciş Adliyesi

Erciş Adliyesi

Van'da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen depremde adliye binasının hasar görmesi nedeniyle prefabrik binada hizmet veren Van Erciş Adliyesi'nde, elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı.

Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020!

Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020 ve TOKİ Van Erciş kura sonucu isim listesi 28 Mayıs...

TOKİ Van Erciş 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Erciş 2020 projesindeki 400 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Van'da gündem Erciş'in imar planları!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında imar ve şehircilik toplantısı düzenlendi. Toplantıda Erciş'in imar ve şehircilik konularının görüşüldü.

Erciş Ulupamir Mahallesi'ne 201 TOKİ konutu yapılacak!

Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, TOKİ tarafından Ulupamir Mahallesi'nde 201 konut yapılacağını açıkladı.

TOKİ Van Erciş'teki 133 iş yerini satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Erciş'te yer alan 133 iş yerini satışa çıkardı.İş yerleri için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Erciş Belediyesi arazi tahsis ihalesini iptal etti!

Van’ın Erciş Belediye Meclisi, kayyum döneminde sahil yolunda bulunan arazilerinin 25 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle özel bir firmaya tahsis eden ihaleyi iptal etti. Yapılan oylamada AKP'li üyeler de iptal kararına destek verdi.

TOKİ Van Erciş'te 216 iş yerini ve 41 ofisi satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 216 adet iş yeri ve 41 adet ofisi Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile satışa çıkardı. 

Erciş'te 3 katlı AVM hizmete açıldı!

Van'ın Erciş merkezde 1500 metrekare üzerinde işadamı İzzet Albayrak tarafından yapılan 3 katlı AVM hizmete açıldı..

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

Ankara Adliyesi'nin taşınmasına yargı son noktayı koydu: Taşınamaz!

Yargı, Ankara Adliyesi’nin taşınmasına ilişkin imar planı değişikliğini iptal ederek, taşınamayacağı yönünde karar aldı..

Selin Ciğerci: Kocam bana ev aldı!

Sevgilisi Gökhan Çıra'nın hediye alıp almadığı sorulan Selin Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hâlâ ödüyor, daha ne olsun" şeklinde konuştu.

Erciş Devlet Hastanesi hizmete başladı!

Sağlık Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen Erciş Devlet Hastanesi, Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın yakın takibi ve gayretleri sonucu dün tam kapasiteyle hizmet vermeye başladı.

Erciş’e 100 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Memleketi Van’ın Erciş ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Çiftci, Erciş’in bir evladı olarak ilçeye yapılan bütün yatırımları birebir takip ettiğini açıkladı.

Erciş Adliyesi Haberi

Erciş Adliyesi


Van'ın Erciş ilçesindeki adliye binasında, çıkan yangında bazı dava dosyaları zarar gördü. 


Van'da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen depremde adliye binasının hasar görmesi nedeniyle prefabrik binada hizmet veren Erciş Adliyesi'nde, elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı.


Asliye Hukuk Mahkemesi kaleminde çıkan yangına ilk olarak adliye personeli, yangın tüpleriyle müdahale etti. Daha sonra olay yerine gelen Erciş Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.


Yangında dava dosyaları ve diğer evraklar zarar gördü. Zarar gören dosyalar personel tarafından dışarı çıkarıldı.


Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, binada çıkan yangının büyümeden söndürüldüğünü söyledi.


Yangına müdahale sırasında iki dolap içinde bulunan dosyaların bir bölümünün ve odadaki bilgisayarların zarar gördüğünü belirten Arabacı, şunları kaydetti:


"Prefabrik binamızın, Asliye Hukuk ile İcra Takip kalemlerinde, sabaha karşı elektrik kontağından yangın çıktı....