16 / 05 / 2024

erciş karayolu üst geçiş yıkımı

erciş karayolu üst geçiş yıkımı

Erciş - Ağrı karayolundaki yol yapım ve genişletme çalışmaları nedeniyle zemin altında kalan 50 metre uzunluğundaki üst geçit, iş makinelerinin marifetiyle iki saat içerisinde yıkıldı.

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Büyükçekmece'nin üst geçitleri yenileniyor!

Büyükçekmece Belediyesi, D 100 Karayolu üzerindeki üst geçitlerde bakım onarım çalışması yapıyor.

Kocaeli D-100 Karayolu’na yeni üst geçit!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki yan yol ve sanat yapıları proje çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamında güney yan yolda uygulamalar yapılıyor. Kuzey yan yolda da kanal çalışması gerçekleştiriliyor.

Kadıköy Koşuyolu üst geçit imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Kadıköy Koşuyolu Mahallesi, İbrahimağa Caddesi ile Lambacı Sokak Arası D-100 Karayolu Üstü Taşıt Üst Geçit Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıdan iniyor...

Kadıköy Koşuyolu üst geçit imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Koşuyolu Mahallesi, İbrahimağa Caddesi ile Lambacı Sokak Arası D-100 Karayolu Üstü Taşıt Üst Geçit Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Alanya Kestel'de üst geçit inşa ediliyor!

Alanya Belediyesi ve Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokolle, D-400 Karayolu Kestel mahallesi geçişine üst geçit yapılıyor.

İZBAN Selçuk’a uzuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 kilometrelik İZBAN Selçuk hattındaki 2 istasyon ve 2 karayolu üst geçidi ile 6 menfez tipi karayolu alt geçidi için yapım çalışmalarına başladı. Hattın tamamlanmasıyla, İZBAN’ın toplam hat uzunluğu 136 kilometreye çıkacak.

İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu!

İzmir ziyareti sonrası Torbalı ilçesine giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın sözünü verdiği, İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu..

Söke-Milas Karayolu’na yaya üst geçidi yapıldı!

Söke’ye bağlı Sazlı Mahallesi’nin içinden geçen Söke-Milas Karayolu’na yaya üst geçidinin yapımı tamamlandı. İlgili kurumların girişimleri sonucu yapılan ihalenin ardından yüklenici firma geçtiğimiz Ekim ayı içinde çalışmalarına başlamıştı.

Maltepe Esenkent yaya üst geçidi kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Maltepe Esenkent D - 100 Karayolu üzerinde bulunan Metro İstasyonu önündeki yaya üst geçidini kaldırıyor. Yayaların geçişleri metro alt geçidi ile sağlanıyor.

İZBAN’ın toplam hat uzunluğu 136 kilometreye çıkacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 karayolu üst geçidi ve 6 adet menfez tipi karayolu alt geçidi için de yapım ihalesine çıkıyor. Selçuk hattının tamamlanmasıyla, İZBAN’ın toplam hat uzunluğu 136 kilometreye çıkacak.

İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 kilometrelik İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesini gerçekleştirdi. Büyükşehir ayrıca, hat üzerinde 2 karayolu üst geçidi ve 7 adet menfez tipi karayolu alt geçidi yapacak.

İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 kilometrelik İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesini gerçekleştirdi. Büyükşehir ayrıca, hat üzerinde 2 karayolu üst geçidi ve 7 adet menfez tipi karayolu alt geçidi yapacak.

erciş karayolu üst geçiş yıkımı Haberi

erciş karayolu üst geçiş yıkımı


Van’ın Erciş ilçesinde, karayolunda yapım ve genişletme çalışmaları nedeniyle üst geçit yıkımı gerçekleştirildi.


Erciş-Ağrı karayolundaki yol yapım ve genişletme çalışmaları nedeniyle zemin altında kalan 50 metre uzunluğundaki üst geçit, iş makinelerinin marifetiyle iki saat içerisinde yıkıldı. Yapım çalışmalarını yapan yüklenici firma görevlileri ile Erciş İlçe Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin karayolunda gerekli güvenlik tedbirlerini almasının ardından yıkıma geçildi. Önce üst geçidin ayaklarını kırıcı iş makinesiyle kesen görevliler, daha sonra büyük beton parçasını yere düşürdü. İki saat süren çalışmalar sırasında araç trafiği ise Ebubekir Çiftci Parkı içerisinden dönüşümlü olarak sağlandı. Yıkım çalışmalarının sona ermesinin ardından karayolu moloz parçalarından temizlenerek yeniden trafiğe...