08 / 05 / 2024

erciyes kayak merkezine nasıl gidilir

erciyes kayak merkezine nasıl gidilir

Dağdaki kayak pistleri ile sportif tesisleri yerinde gören Avrupa'nın önde gelen 5 turizm acentası, gelecek sezon için Erciyes'e düzenleyecekleri turlara şimdiden rezervasyon siparişi almaya başladı...

Erciyes’te 15 yeni tesis daha hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin dünyanın en önemli kayak merkezlerinden birini yapmak için başlattığı Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesis, düzenlenen törenle hizmete açıldı...

Erciyes'te sömestr tatili bereketi yaşanıyor!

Kayseri'de son yağan kar ve Erciyes Kayak Merkezi yetkililerinin suni karlama çalışmaları ile kar kalınlığının 1 metreye kadar çıktığı Erciyes Kayak Merkezi hafta sonu adeta doldu taştı...

Turizmci bilim adamları Erciyes'e tam not verdi!

Dünyanın farklı ülkelerinden Kayseri'ye gelerek Erciyes'i gezen bilim adamları Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne hayran kaldı. Bilim adamları Erciyes'e dünyanın en modern kayak merkezlerinden birisinin yapıldığını belirtti...

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

 Xperia Mountain Resort Erciyes’in temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile beraber Erciyes’te hayata geçirilecek olan Türkiye'nin en gelişmiş, Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden Xperia Mountain Resort Erciyes’in temel atma törenine katıldı.

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

EMITT'te Erciyes'e yoğun ilgi!

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Derbent Aladağ kayak merkezine kavuşuyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Derbent Aladağ’da kurulması planlanan kayak tesisleri alanında incelemelerde bulundu.

Erciyes Kayak Okulu 1 Ocak'ta açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te açılacak olan Kayak Okulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, 1 Ocak'ta açmayı planladıkları kayak okulunda uluslararası çapta sporcu yetiştireceklerini belirtti.

Kars Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin yolları yeniden yapılıyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan ve Kars İli, Sarıkamış İlçesi'nde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor. Bu kapsamda kayak merkezine giden yollar yenilenmeye başlandı.

Uludağ yaz turizmine açılacak mı?

Yılbaşı tatilini geçirmek üzere gittiğim Uludağ’da yanıtını aradığım soru şuydu: 50 yıldır ulusaldan uluslararası bir kayak merkezine evrilmesi gerekirken, nasıl olur da “bölgesel” sınırlara çekilir?

Hızlı tren gelirse Erciyes Kayak Merkezi canlanır!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik. 'Birlikte Yönetme' kültürü çerçevesinde muhtarlarla bir araya geldi. Çelik: "Ankara-Kayseri hızlı treninin çabucak gelmesi lazım. Eğer hızlı tren gelirse .. Erciyes Kayak Merkezi daha bir canlanır.

erciyes kayak merkezine nasıl gidilir Haberi

erciyes kayak merkezine nasıl gidilir


Son yıllarda yapılan yatırımlarla adı ön plana çıkan Kayak ve Kış Sporları Merkezi Erciyes, Avrupalı tur operatörlerinin de gündeminde.


Dağdaki kayak pistleri ile sportif tesisleri yerinde gören Avrupa'nın önde gelen 5 turizm acentası, gelecek sezon için Erciyes'e düzenleyecekleri turlara şimdiden rezervasyon siparişi almaya başladı. Tur operatörleri temsilcilerinin, Kayseri ve Erciyes'te başlayıp, Kapadokya'da sona eren yöresel inceleme gezileri sırasında kendilerine Erciyes'te konaklama tesisi inşa eden Maxima Hote Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bilal eşlik etti.


Operatör ID Travel'in temsilcisi Ammy Vyen, bölgenin çok ciddi bir potansiyel olduğunu, gördüklerinden fazlasıyla etkilendiğini belirterek şöyle devam etti: "Erciyes önümüzdeki dönemde Avrupa'da çok ses getirecek bir potansiyele sahip. Avusturya, İtalya, İsviçre gibi bilinen kayak merkezlerinin öne çıkan özellikleri var. Erciyes'te de öne çıkan unsurları vurgularsak...