29 / 04 / 2024

Erciyes kayak merkezleri

Erciyes kayak merkezleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te özel sektör tarafından yapılmakta olan üç otel ile kayak merkezlerindeki en büyük sosyal tesislerden biri olacak olan tesisin bu ay sonuna kadar açılacağı belirtti.

Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı!

Türkiye'nin önemli kış sporları merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Tatili fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle Tekir ve Hacılar kapı pistlerinde çocuklarıyla kayak yaptı.

Kayak yapamayan tatilciler kaplıcaya koştu!

Küresel olarak yaşanan iklim değişikliği nedeniyle kar yağışının yetersiz olması nedeniyle kayak merkezleri boş kaldı. 20 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilinde termal tesislere yoğun bir ilgi var. Rezervasyonlar yüzde 20 oranında arttı.

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

 Xperia Mountain Resort Erciyes’in temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile beraber Erciyes’te hayata geçirilecek olan Türkiye'nin en gelişmiş, Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden Xperia Mountain Resort Erciyes’in temel atma törenine katıldı.

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

EMITT'te Erciyes'e yoğun ilgi!

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Erciyes Kayak Okulu 1 Ocak'ta açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te açılacak olan Kayak Okulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, 1 Ocak'ta açmayı planladıkları kayak okulunda uluslararası çapta sporcu yetiştireceklerini belirtti.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi yeni yüzüne kavuşuyor!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor.

Kars Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin yolları yeniden yapılıyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan ve Kars İli, Sarıkamış İlçesi'nde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor. Bu kapsamda kayak merkezine giden yollar yenilenmeye başlandı.

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Erciyes kayak merkezleri Haberi

Erciyes kayak merkezleri

Üç otel ile kayak merkezlerindeki en büyük sosyal tesislerden biri olacak olan tesisin bu ay sonuna kadar açılacağı belirtildi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki eşi Neşe Özhaseki ile birlikte Erciyes'e çıkarak, hafta sonunu yine tıklım tıklım geçiren Erciyes'te incelemeler yaptı. Büyükşehir Belediyesi'nin ihale ile sattığı otel yeri arsalarında özel sektör tarafından yapılan inşaatları gezen Başkan Özhaseki, yapılmakta olan otellerin sahiplerinden bilgi aldı. İnşaatı bu ay sonunda bitecek olan üç otel bulunuyor. Bu otellerden ikisi Suudi Arabistan menşeili Marmara Grup'a ait. Bu ay sonunda hizmete açılacak olan otellerin işletmesi ile ilgili anlaşmaların yapıldığı ve otellerin isminin Ramada Otel olacağı belirtildi.


Öte yandan Yayla Enerji tarafından yapılmakta olan otel de bu ay sonuna kadar bitecek ve hizmete açılacak. Yayla Enerji ayrıca Erciyes'e Türkiye'nin...