04 / 05 / 2024

Erciyes turizmi ne durumda

Erciyes turizmi ne durumda

Erciyes AŞ Genel Müdürü Cıngı: "Erciyes'i yaklaşık 1,5 aylık zaman diliminde 3 bine yakın Hollanda, Almanya, Fransa, Rusya gibi ülkelerden gelen yabancı turistler ziyaret etti" dedi.

Erciyes'te 300 milyon Euro'luk yatırım planlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin projesi kapsamında 300 milyon Euro'luk yatırımın planlandığı Erciyes, dünyanın sayılı kayak merkezleri arasına girmeye hazırlanıyor. Erciyes, kış turizminde dünyaya ikinci Davos'u kazandıracak.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne bisiklet yolu geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Turizm Merkezi'ndeki yatırımlarını sürdürüyor. Erciyes'e bisiklet ve yaya yolu yapımı için ihaleye çıkıldı.

Muhammet Güven'den Erciyes Üniversitesi'ne otel vaadi!

Rektörlük yarışlarında aday olan akademisyenler, seçilebilmek için YÖK'e birbirinden ilginç vaatlerde bulundular. Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne seçilen Muhammet Güven'in de ilginç vaatlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Erciyes Üniversitesi'ne yeni eğitim bloğu inşa edilecek!

Hayırsever Mehmet-Yusuf-Fatma Türkan Palamut ailesi, Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüs alanına 7. Eğitim Bloğu Binası’nı inşaa ederek, Erciyes Üniversitesi’ne bağışlayacağı binanın protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Kayseri'de 500 kişilik öğrenci yurdu inşa edilecek!

Yaptığı hizmet ve yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de dikkat çeken Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yeni bir yatırıma daha imza atacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi'ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak

Erciyes Üniversitesi’ne kız öğrenci yurdu yapılacak!

Yaptığı hizmet ve yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yeni bir yatırıma daha imza atacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi’ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Erciyes Üniversitesi’ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu!

Yaptığı hizmet ve yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yeni bir yatırıma daha imza atacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi’ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Tokat Almus'ta doğa turizmi canlanacak!

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Almus’un doğal güzelliğini gün yüzüne çıkartarak turizmi canlandırmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti.

Kahramanmaraş Ekinözü’ne 20 dönümlük mesire alanı yapılıyor!

Sağlık turizmi dolayısıyla her yıl on binlerce turisti ağırlayan Ekinözü-İçmeler, yeni bir görünüme kavuşuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü’ne 20 dönümlük bir mesire alanı kazandırmak için kolları sıvadı.

Erciyes turizmi ne durumda Haberi

Erciyes turizmi ne durumda

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Erciyes'e gelen yabancı turist sayısı her geçen yıl artıyor.


Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi kapsamında yapılan yatırımların meyvesini almaya başladıklarını söyledi.


Erciyes'te altyapı sorununu büyük oranda çözdüklerini ve 17'si butik 4'ü yıldızlı olmak üzere 21 otel yeri için ihale yaptıklarını hatırlatan Cıngı, bu otellerden 9'unun inşaata başladığını ve üçünün bu sezon hizmete girmesini beklediklerini söyledi.


Erciyes'in şu an 600 yatak kapasitesine sahip olduğunu, bu kapasite arttıkça daha fazla insanı kayak merkezine davet edebileceklerini ifade eden Cıngı, yurtiçinde çok ciddi anlamda ilgi gören bir merkez haline geldiklerini vurguladı.


Erciyes'te otel yatırımlarının artmasıyla yurtdışı tanıtım çalışmalarını da hızlandırdıklarını, uluslararası fuarlara katıldıklarını anlatan Cıngı,...