04 / 05 / 2024

erciyes turizmi

erciyes turizmi

Erciyes AŞ Genel Müdürü Cıngı: "Erciyes'i yaklaşık 1,5 aylık zaman diliminde 3 bine yakın Hollanda, Almanya, Fransa, Rusya gibi ülkelerden gelen yabancı turistler ziyaret etti" dedi.

Erciyes'te 300 milyon Euro'luk yatırım planlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin projesi kapsamında 300 milyon Euro'luk yatırımın planlandığı Erciyes, dünyanın sayılı kayak merkezleri arasına girmeye hazırlanıyor. Erciyes, kış turizminde dünyaya ikinci Davos'u kazandıracak.

Erciyes'teki otellerde yılbaşı bereketi!

KAYTİD Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes Kayak Merkezi'ndeki yatırımlarla ilgili bu yıl daha fazla tanıtım yapıldığını ve bunun meyvesini yılbaşından itibaren almayı beklediklerini söyledi.

Kapadokya ve Erciyes güçlerini birleştirecek!

Proje çerçevesinde medya temsilcileri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Turizm Aş Yönetimi ve Tümsiad Nevşehir Şube yöneticileri bir araya gelerek, Erciyes ve Kapadokya için yeni ve farklı çalışmalar yapacak.

Erciyes ve Kapadokya turizmde güçlerini birleştiriyor!

Yılda 3 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesi ile önemli kış turizmi merkezlerinden Erciyes Dağı'nın turizm potansiyelinin birleştirilmesi için "kültür kayağı" konsepti değerlendirme toplantısı yapıldı.

Erciyes'i hafta sonu 60 bin kişi ziyaret etti!

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yatırımlarla dünya çapında bir kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Erciyes'i 60 bin kişi ziyaret etti!

Erciyes'i 3 bin yabancı turist ziyaret etti!

Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi kapsamında st yatırımların meyvesini almaya başladıklarını söyledi.

Yabancı turistin Erciyes'e ilgisi artıyor!

Erciyes AŞ Genel Müdürü Cıngı: "Erciyes'i yaklaşık 1,5 aylık zaman diliminde 3 bine yakın Hollanda, Almanya, Fransa, Rusya gibi ülkelerden gelen yabancı turistler ziyaret etti" dedi.

Murat Cahid Cıngı: Erciyes'i nakış nakış işledik!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla dünyanın en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes, Kayseri'yi bir turizm merkezi haline getiriyor. Erciyes Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı, Master Planı anlattı.

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği toplantı yaptı!

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği kurucu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Trabzon’un bir sağlık merkezi olması için yapılması gereken çalışmalar konuşuldu...

Kapadokya'da kültür, Erciyes'te kayak turizmi ile gelişiyor!

Peri bacaları ve de balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde pazarlanmaya başlandı.

Kapadokya ve Erciyes Dağı aynı turizm paketinin içinde pazarlanıyor!

Peri bacaları ve balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde pazarlanmaya başlandı. İkisi bir arada paketi sunuluyor.

Doğa Turizmi Paneli'nde turizm masaya yatırıldı!

DOGAKA desteği ile gerçekleşen Doğa Turizmi Paneli'nde konuşan DOGAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız; Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'tan oluşan Bölgeyi turizm için cazibe merkezi haline getirmek amacıyla çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Kongre turizmi 4 milyar dolara yaklaştı!

Dünya turizm gelirlerinin yüzde 30'luk kısmını elinde bulunduran son 10 yılda ciddi gelişme gösteren kongre, toplantı ve etkinlik turizmi, 26 milyar dolar olan Türkiye turizm gelirlerinin yüzde 15'lik kısmını oluşturuyor.

Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı!

Türkiye'nin önemli kış sporları merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Tatili fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle Tekir ve Hacılar kapı pistlerinde çocuklarıyla kayak yaptı.

Etkinlik turizmi 4 milyar dolara dayandı!

10 yıl içerisinde dünyada adeta bir trend haline dönüşen kongre, toplantı ve etkinlik turizmi (MICE - Meeting - Incentive - Congress - Event), Türk firmalarının da ilgi odağı haline dönüştü.

Ahmet Misbah Demircan: Yol çalışmaları turizmi geliştiriyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Karaköy bölgesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarının turizmi geliştirdiğini söyledi.

erciyes turizmi Haberi

erciyes turizmi

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Erciyes'e gelen yabancı turist sayısı her geçen yıl artıyor.


Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi kapsamında yapılan yatırımların meyvesini almaya başladıklarını söyledi.


Erciyes'te altyapı sorununu büyük oranda çözdüklerini ve 17'si butik 4'ü yıldızlı olmak üzere 21 otel yeri için ihale yaptıklarını hatırlatan Cıngı, bu otellerden 9'unun inşaata başladığını ve üçünün bu sezon hizmete girmesini beklediklerini söyledi.


Erciyes'in şu an 600 yatak kapasitesine sahip olduğunu, bu kapasite arttıkça daha fazla insanı kayak merkezine davet edebileceklerini ifade eden Cıngı, yurtiçinde çok ciddi anlamda ilgi gören bir merkez haline geldiklerini vurguladı.


Erciyes'te otel yatırımlarının artmasıyla yurtdışı tanıtım çalışmalarını da hızlandırdıklarını, uluslararası fuarlara katıldıklarını anlatan Cıngı,...