28 / 04 / 2024

erciyes üniversitesi aşiyan yolu

erciyes üniversitesi aşiyan yolu

Kayseri Melikgazi Belediyesince Talas ilçesi ile Sivas Caddesi arasında yapımı gerçekleştirilen ve Erciyes Üniversitesi Kampüsünden geçen Aşiyan Yonu' nun açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi...

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Aşiyan Evleri, Lizbon İnşaat imzasıyla Ankara Törekent'te yükseliyor. Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Aşiyan Evleri ne kadar? Ankara Aşiyan Evleri kaç lira? İşte Aşiyan Evleri ile ilgili detaylar...

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerin merakla beklediği güz dönemi sınav takvimini resmi internet sayfasında duyurdu. AUZEF sınavları, her ders için 20 sorunun yer aldığı çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek. Peki sınav tarihleri ne zaman?

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Tuna Aşiyan Konakları satışta! Peşin ödemede yüzde 10 indirim fırsatı!

Tuna İnşaat tarafından inşa edilen "Tuna Aşiyan Konakları" Ankara Gölbaşı’nda hayata geçti. 28 adet villadan oluşan projde indirim fırsatları ile satışa çıkarıldı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

Erciyes Üniversite sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişi için başvuru şartları!

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişinin alınacağı haber ile ilgili detaylar şöyle:

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

Akdeniz Üniversitesi'nden deprem uyarısı!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Deprem Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Akdeniz Bölgesi'nde yaşanan depremlere yönelik uyarılarda bulundu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Boğaziçi Üniversitesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Boğaziçi Üniversitesi'nin imara açılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı yıl sonunda açılıyor!

Merakla beklenen Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı’nın ray kaynatma töreni yapıldı.

İstanbul'da 2 senede 30 kilometrelik metro hattı açıldı!

İstanbul'da yeni metro hatlarının çalışmaları hız kesmiyor. 29 Ekim’de hizmete sunulması hedeflenen Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı ile İstanbul’da son 2 senede 30 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı devreye alınmış olacak. 

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattı imar planı değişikliği onaylandı!

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı kararı ile onaylandı.

erciyes üniversitesi aşiyan yolu Haberi

erciyes üniversitesi aşiyan yolu


Kayseri Melikgazi Belediyesince Talas ilçesi ile Sivas Caddesi arasında yapımı gerçekleştirilen ve Erciyes Üniversitesi Kampüsünden geçen Aşiyan Yonu'nun açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.


Açılış törenine Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, İlçe Müftüsü Musa Dolar, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.


Bu yol için çok yönlü bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve doğalgaz dahil bütün alt yapısını tamamlayarak hizmete açtıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Aşiyan Yolu üç aşamalı bir yoldur. İlk etabı Tavlusun Caddasi ile 30 Ağustos Bulvarı arasındadır. Bu 2. Etap yol ise Sivas...