01 / 05 / 2024

Ercüment Oruç Fikirtepe kentsel dönüşüm açıklaması

Ercüment Oruç Fikirtepe kentsel dönüşüm açıklaması

Anayasa Mahkemesi'nin "Kamulaştırmaya veya bedeline itiraz davası açılamaz" hükmünü iptal etmesi, acele kamulaştırmanın başladığı Fikirtepe'de kafaları karıştırdı... Fikirtepe'de acele kamulaştırma da iptal mi? İşte FİDEM Başkanı'nın iptal yorumu...

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Ziyanak tarafından kuruldu.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağır, Ercan Sağır, Erdoğan Sağır ve Ercüment Sağır otaklığında kuruldu.

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Arslan tarafından kuruldu.

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercüment Karagüney tarafından kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Foure Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Foure Gayrimenkul Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment İkan tarafından kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

İnşaat Mühendisi Ercüment Belül vefat etti!

Kabataş Lisesi ve İTÜ mezunu İnşaat Mühendisi Ercüment Belül vefat etti. 

Ercüment Alptekin kimdir?

Edip GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adayı Ercüment Alptekin kimdir? Ercüment Alptekin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ercüment Alptekin'in biyografisi...

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip GYO'nun Aday Gösterme Komitesi tarafından önerilen Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi.

Koçoğlu Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçoğlu Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 449 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Koçoğlu tarafından kuruldu.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul'ün "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyesi Ercüment Alptekin'in, üyeliğe yönetim kurulu üyesi Münip Yücel'in ve yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlusu Cengiz Akkoç'un seçilmelerine karar verildi.

Ercüment Oruç Fikirtepe kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Ercüment Oruç Fikirtepe kentsel dönüşüm açıklaması

Anayasa Mahkemesi, Kamulaştırma Kanunu'nda "Mahkemelerce idare adına tescil kararı verilen kamulaştırma işlemleri sebebiyle hiçbir hak ve alacak talebinde bulunulamayacağı, kamulaştırmaya veya bedeline karşı itiraz davaları açılamayacağı" hükmünü iptal etmesiyle, Fikirtepe'de kafalar karıştı...


Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde acele kamulaştırma, mahkemenin "Davacı harçtan muaf olmakla harç alınmasına yer olmadığına, tespit isteyen davacının yaptığı giderlerin kendi üzerinde bırakılmasına, dosya üzerinden yapılan inceleme sonucu kesin olmak üzere karar verildi" şeklindeki kararıyla acele kamulaştırmaya temyiz veya itirazın yolu kapanmıştı...


Acele kamulaştırmaya acele karar! Haberimizi okumak için tıklayın! 

Anayasa Mahkemesi'nin iptal kararı Fikirtepe kentsel dönüşüm projesini nasıl etkileyecek? 


Anayasa Mahkemesi, dün (14 Kasım 2014 Cuma) aldığı kararla 6487 sayılı Kamulaştırma Kanunu'nun "Kamulaştırmaya veya bedeline karşı itiraz davası açılamaz" hükmünü içeren maddesini iptal etti. İptal kararı, Resmi Gazete'de yayımlanmasından...