15 / 05 / 2024

Ercüment Uçaklı

Ercüment Uçaklı

Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 10 Mart 2015'te, 300 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Uçaklı Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Ziyanak tarafından kuruldu.

THY’nin 2033 hedefi: 50 milyar dolar ciro, 800 uçaklık filo!

Türk Hava Yolları 2023-2033 hedeflerini açıkladı. KAP açıklamasında THY’nin konsolide cirosunun 2033 yılında 50 milyar dolara ulaşması, uçak filosunun ise 800 adete çıkarılması öngörüldü. Beklenen yolcu sayısı ise 170 milyon.

Servetlerini duyanın aklı başından uçtu! Bu kadar paranın çeyreğini bile bir arada görmedik!

Servetlerini duyanın aklı başından uçtu! Bu paranın çeyreğini bir arada görmedik bile! New Jersey merkezli Forbes dergisi, her sene dünyanın en varlıklı insanlarının listesini resmen paylaştı. İşte, 2023'te ismini listeye yazdıran dünyanın en varlıklı 10 insanı...

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Altını olanların aklı başından uçacak! Bunu duyan kalpten gidebilir! 

En önemli yatırım araçlarından biri olan altına talep artıyor. İddialar, dünya çapında birçok ülkenin altın toplamaya başlamasıyla gündeme geldi. Rusya ve Çin'in piyasadan gizlice altın toplayarak dengesiz fiyat hareketlerine neden olduğu bildiriliyor.

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağır, Ercan Sağır, Erdoğan Sağır ve Ercüment Sağır otaklığında kuruldu.

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Arslan tarafından kuruldu.

Şeker krizi! Karaborsaya düştü

Vatandaş ve esnafla bir araya gelen CHP Ekonomi Masası; Türkiye'deki ilk şeker fabrikasının kurulduğu ilde şu anda Uşaklıların kendi ürettikleri şekere ulaşamadığını ve ilde karaborsa yaratıldığını belirtti.

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercüment Karagüney tarafından kuruldu.

Uçuşa geçen altın fiyatları çakıldı! Kimse beklemiyordu! Yatırımcıların aklı çıkacak! 11 Ekim 2022 altın fiyatları

Spot altın geçtiğimiz hafta 1739 dolara yükselirken gram altın 1035 TL seviyesini geçti. Uçuşa geçen altın fiyatları çakıldı. Kimse düşüş beklemiyordu. Yatırımcıların aklı çıktı. 11 Ekim 2022 altın fiyatları...

Fiyatını görenin aklı başından uçuyor! Tam 50 bin TL! İşte Huawei Mate Xs 2 2 Ekim 2022 fiyat listesi...

Özellikleri ile iddiasını koyan Huawei Mate Xs 2 tam 50 bin TL! Fiyatını görenin aklı başından uçuyor! Peki, Huawei Mate Xs 2 fiyatları ne kadar? İşte Huawei Mate Xs 2 2 Ekim 2022 fiyat listesi...

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu! Görenlerin aklı çıkacak! Doların seviyelerini tek tek açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu geldi. Selçuk Geçer doların yükseleceği tarihi açıklayarak geleceği seviyeleri tek tek açıkladı.

Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 tanıtıldı! Fiyatı dudak uçuklattı! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Dünaynın Teknoloji devi Samsung, Samsung Unpack etkinliğini sonunda düzenledi. Fiyatını görünce aklınız başınızdan uçacak! Peki, Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ercüment Uçaklı Haberi

Ercüment Uçaklı

Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Ercüment Uçaklı Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi iş konusu;Ulaştırma araçları bulundurmak kullanmak kiraya vermek kiralamak kara deniz hava göl nehir demir yolu ulaştırma araçları ile turistik geziler tertip etmek ve Konusu ile ilgili ihtiyacı için menkul ve gayrimenkul mallar satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. Borçlarına karşılık kendi gayrimenkullerini ipotek olarak verebilir, alacaklarına karşılık başkalarına ait gayrimenkulleri ipotek alabilir, ipoteği fesih edebilir, kendi gayrimenkullerini 3.şahıslar lehine ipotek verebilir, ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi adres:  Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, 20Z...