07 / 05 / 2024

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Erdoğan tarafından 30 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Giydirme cephe nedir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe de yenilikçi uygulamalar yapılıyor. Bu uygulamalardan biri de giydirme cephe olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, yapıların korunaklı ve güvenli olmasını sağlamak amacıyla yapılır. Peki giydirme cephesi nedir ve neden tercih edilir? 

Eker Cephe Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eker Cephe Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eker tarafından kuruldu.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de Mustafa Alkan tarafından kuruldu.

Erd Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Erdal Çiçek ve Kamil Murat Birgören ortaklığında kuruldu.

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Gtuğay tarafından kuruldu.

Eymen Erd Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Erd Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Ep tarafından kuruldu.

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Sevil Kaydı tarafından kuruldu.

Mts Cephe Sistemleri Metal Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Cephe Sistemleri Metal Yapı Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Sacihan ve Esila Sacihan  tarafından kuruldu.

Ev alırken yapı ve malzeme kalitesine dikkat edilmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, mekan büyüklüğü gibi unsurların yanı sıra binanın yapı ve malzeme kalitesini de sorgulaması gerektiğine dikkat çekti.

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Erdoğan tarafından 30 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu. 


Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü yol, köprü, baraj, altyapı tesisleri, hava alanı, liman, okul, fabrika, hastane, raylı raysız sistemler gibi bayındırlık tesisleri ile sanayi ve turistik tesisleri inşaatı ile inşaat taahhüdü işlerini yapmak. Her türlü hafriyat işleri ile dekopaj taahhütleri yapmak. Her türlü yapım onarım tadilat dekorasyon alt yapı üst yapı taahhütleri yapmak.  2-Kendi veya başkalarının gayrimenkulleri üzerinde her türlü yapı yapmak. 3-Her türlü yapı, peyzaj mimarisi projeleri ile diğer projelerin müşavirlik hizmetleri ve mimarlık projelerinin fizibilite etüt ve programlarını yapmak. 4-Her türlü sosyal ve sportif...