18 / 05 / 2024

Erdal Arslan Yapı İnşaat nerede

Erdal Arslan Yapı İnşaat nerede

Erdal Arslan Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Arslan tarafından kuruldu. 

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Arslan tarafından kuruldu.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Arslan Granit Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslan Granit Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Arslan tarafından kuruldu.

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Arslan tarafından kuruldu.

ERK Konut Yapı Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERK Konut Yapı Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Arslan tarafından kuruldu.

Talas Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talas Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Battal Arslan tarafından kuruldu.

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından kuruldu.

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barzan Arslan tarafından kuruldu.

Tarihi Çorum Kalesi içindeki metruk yapılar yıkılıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde Sultan Kılıç Arslan tarafından 11'inci yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen Çorum Kalesi içinde yer alan metruk yapıların yıkımına başlandı.

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Nia Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nia Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Arslan tarafından kuruldu.

Esla Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esla Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Eriş tarafından kuruldu.

Erdal Arslan Yapı İnşaat nerede Haberi

Erdal Arslan Yapı İnşaat nerede

Erdal Arslan Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Arslan tarafından kuruldu. 

Erdal Arslan Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Erdal Arslan Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Örnek Mah.1357.Sok.No.12/1...