06 / 05 / 2024

Erdal Bahçıvan seçim sonucu yorumu

Erdal Bahçıvan seçim sonucu yorumu

Seçim sonuçlarını değerlendiren iş dünyası, halkın istikrar istediğini ve ekonominin bir an önce öncelikli gündem maddesi olması gerektiğini dile getirdi.

Erdal Bahçıvan: İstanbul’da satılık 1 milyon konut var!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan yaptığı açıklamada, "İstanbul gibi dünya markası gibi bir şehirde 1 milyon küsür elde kalmış, satılmak için bekleyen konutumuz var, bu ayıp bize yeter" dedi.

Erdal Bahçıvan: Sanayi depreme hazır değil!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, depreme hiç kimsenin hazır olmadığını, sanayinin de bunlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Erdal Bahçıvan'dan tapusuz sanayi modeli önerisi!

İSO kapsamında İstanbullu Sanayiciler, Gaziantep’te bölge sanayicileri ile bir araya geldi. İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, “İstanbul'un gayrimenkul fiyatı arttıkça İstanbul sanayiden uzaklaşıyor” dedi…

Erdal Bahçıvan'dan faiz eleştirisi!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan yaptığı açıklamada "Dövizin mutlaka dengeye oturması çok önemliydi, şu anda bu konuda pozitif gelişmeler var. Alınan tedbirler piyasalarda canlanma oluşturdu." diye konuştu.

2018 yılı seçim öncesi hazırlık yılı olacak!

2018 yılı seçim öncesi hazırlık yılı olacak. Seçim öncesi hazırlık yılı olması ile yatırımlar artacak ve inşaat sektörü hareketlenecek

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Site yönetimlerinde seçim süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerine seçim süreci" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esta Bahçelievler iletişim bilgileri!

Esta İnşaat tarafından hayata geçirilen Esta Bahçelievler projesi 471 daire ve 40 ticari birimden oluşuyor. İşte Esta Bahçelievler iletişim bilgileri...

Esta Bahçelievler iletişim!

Esta Bahçelievler iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Esta Bahçelievler projesinde teslimler 28 ay sonra yapılacak...

Erdal Bahçıvan: Sanayi tesisleri taşınmamalı!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin aylık olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, “Sanayicinin sorunları çözülmeli ki, nitelikli üretime ağırlık versin” dedi.

Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı.

Tual Bahçekent iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde satış süreci devam ediyor. Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Erdal Bahçıvan seçim sonucu yorumu Haberi

Erdal Bahçıvan seçim sonucu yorumu

İş dünyası, ekonominin bir an önce öncelikli gündem maddesi olmasını istiyor.


Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 26’ncı dönem milletvekillerini belirlemek için gerçekleştirilen ve 16 siyasi partinin katıldığı seçimde, ülke genelinde kayıtlı 54 milyon 49 bin 851 seçmenden büyük bölümü sandık başına gitti. Bir önceki seçimde yüzde 40.9 oy alan Ak Parti, oylarını 8 puan artırarak tek başına iktidar oldu. Seçim sonuçlarını değerlendiren iş dünyası, halkın istikrar istediğini ve ekonominin bir an önce öncelikli gündem maddesi olması gerektiğini dile getirdi. 


Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı:

Kaybedecek vaktimiz yok


Seçim sonuçları ülkemize hayırlı olsun. Seçmen AK Parti'ye tek başına hükümet etme ve birlik ve beraberliği yeniden tesis etme görevi vermiştir. Yapılan seçimde milletimiz, yüksek bir katılımla, iradesini, 4 partili bir Meclis’ten yana kullanmıştır....