05 / 05 / 2024

Erdal Bekin kim

Erdal Bekin kim

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Vekili olan Erdal Bekin kimdir? Erdal Bekin daha önce nerelerde görev yaptı?

Erdal Bekin kaç yaşında? Kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin kaç yaşında? Erdal Bekin kimdir? İşte ayrıntılar...

Erdal Bekin, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Erdal Bekin'in, 26 Mayıs 2022 tarihi itibariyle asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Erdal Bekin kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Vekili olan Erdal Bekin kimdir? Erdal Bekin daha önce nerelerde görev yaptı?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı açılışını Sait Erdal Metiner yaptı!

Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı açılışını Sait Erdal Metiner yaptı. KUYAŞ Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, organizasyonun ihracat açısından Türk kuyumculuk sektörüne büyük katkı yapacağını söyledi.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Erdal Bahçıvan: Sanayici yerleşik düzene geçmek istiyor!

SO Başkanı, İstanbullu sanayici'nin, göçebelikten kurtulup yerleşik düzene geçmek istediğini açıkladı. Sanayici yerleşik düzene geçmek istiyor.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan konuyu değerlendirdi.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Erdal İnönü Stadı modernize ediliyor!

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarının tamamlanmasıyla Avrupa normlarında yeni çim zemine sahip olacak Erdal İnönü Stadı, ilçedeki amatör spor kulüplerinin hizmetine kazandırılacak.

Erdal Bekin kim Haberi

Erdal Bekin kim

Erdal Bekin kimdir?

Erdal Bekin 1975 yılında İstanbul'da doğdu.

İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1998 yılında mezun olan Erdal Bekin aynı yıl Şimşek İnşaat A.Ş'de Şantiye Şefi olarak kariyer hayatına başladı.

Bekin, 1999 yılında Halkbank İstanbul ve Trakya Bölge Müdürlüğü Ekspertiz ve Proje Değerlendirme Müdürlüğü'nde Gayrimenkul Eksperliği görevini üstlendi.

Bekin, 2000 yılında Halkbank'ın Merkez Şubesi'nde, 2002 yılında ise İnşaat ve Ekspertiz Daire Başkanlığı'nda Mühendis olarak görev almasının ardından, 2011 yılında aynı bölümden Yönetmen olarak ayrıldı.

2011 yılında Halk GYO bünyesine Proje Uygulama Bölümü'nde Yönetmen göreviyle katılan Erdal Bekin, 2012 yılında aynı bölümde Müdür olarak, 2014 yılında Proje Uygulama ve Geliştirme Grup Başkanı olarak, 2018 yılında ise Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

Arapça ve İngilizce bilen Bekin, 11 Şubat 2020 tarihinde...