29 / 04 / 2024

Erdal Çoşkun

Erdal Çoşkun

Özalanlar İnşaat Otomotiv Turizm Otelcilik Servis ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdal Çoşkun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu.

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Engin Çoşkun tarafından kuruldu.

Asoslular Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asoslular Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de Engin Çoşkun tarafından kuruldu.

MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı arasında canlı yayında gerilim!

İstanbul Sanayi Odası'nın temmuz ayı olağan toplantısına MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı Erdal Bahçıvan arasındaki gerilim damga vurdu.

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rukiye Sarıbacak ve Çoşkun Bülbül ortaklığında kuruldu. 

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Şevki Çoşkun tarafından kuruldu.

Total Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Total Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoşkun tarafından kuruldu.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Kofi Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kofi Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Utku Çoşkun tarafından kuruldu.

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çoşkun, Kenan Çoşkun ve Orhan Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile L.Angelique Bruign ve Nilgün Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Coşkun Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Coşkun Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çoşkun tarafından kuruldu.

Erdal Çoşkun Haberi

Erdal Çoşkun
Özalanlar İnşaat Otomotiv Turizm Otelcilik Servis ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdal Çoşkun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. 


Özalanlar İnşaat Otomotiv Turizm Otelcilik Servis ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1  İNŞAAT - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Türkiye sınırları içinde...