18 / 05 / 2024

Erdal Önen

Erdal Önen

Önesan İnşaat Mühendislik Makina İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şeref Önen, Erdal Önen ve Murat Önen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvurusu bugün son!

44 adet dairenin satışa sunulduğu Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ Konutları'nda toplam 2+1 daire seçeneği yer alıyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvurusu bugün son.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları bugün son!

Daire alanlarının 67,5 metrekare şeklinde dizayn edildiği Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ projesinde 44 adet konut satışa sunuluyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları bugün son.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları yarın son!

Daire fiyatlarının 45 bin 854 TL'den başlangıç gösterdiği Balıkesir Gönen TOKİ Evleri'nde 44 adet konut açık satışa sunuluyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları yarın son.

Gönen Çayı ıslah çalışmaları başladı!

Gönen Çayı'nın ıslah için düğmeye basıldı. Çalışmalar DSİ ile ortak yürütülecek. Projenin ihalesi de yapıldı. Gönen'deki turizm potansiyelini de artıracak bir çalışma olduğu ifade edildi.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

44 konutun satışa sunulduğu Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ Evleri 2 oda 1 salon daire tipinden meydana geliyor. Peki Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Kuşadası Kenan Evren Caddesi'nin ismi Erdal Eren oldu!

Aydın ’ın Kuşadası ilçesindeki Kenan Evren Caddesi ’nin ismi, Erdal Eren Caddesi olarak değiştirildi.Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla "Erdal Eren Caddesi" olarak değiştirildi.

Balıkesir Gönen 3.etap TOKİ kura!

Balıkesir Gönen 3.etap TOKİ kura çekilişi yarın saat 14.00'de gerçekleşecek. TOKİ Balıkesir Gönen 3. Etap Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 376 adet konut kura ile satışa sunulacak.

Balıkesir Gönen 3.etap TOKİ Evleri kura çekilişi!

TOKİ Balıkesir Gönen 3. Etap Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 376 adet konut kura ile satışa sunulacak. Balıkesir Gönen 3.etap TOKİ Evleri kura çekilişi yarın gerçekleşecek.

Balıkesir Gönen 3. Etap TOKİ kura çekilişi yarın!

TOKİ Balıkesir Gönen 3. Etap Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 376 adet konut kura ile satışa sunulacak. Balıkesir Gönen 3. Etap kura çekilişi yarın yapılacak.

Balıkesir Gönen 3. Etap 376 konut kura çekilişi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Gönen 3. Etap Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 376 adet konut için 10 Haziran 2015 tarihinde kura çekilişi yapılacak.Balıkesir Gönen 3. Etap 376 konut kura çekilişi yarın gerçekleşecek.

Erdal Feralan: Nevşehir'de TOKİ konutları inşa edilecek!

Erdal Feralan basın açıklamasında şu bilgileri verdi. "Ülkemiz için çok önemli olan 07 Haziran Genel Seçimleri öncesinde Nevşehir Milletvekili erimizin bilgilendirmesi üzere TOKİ projemizle ilgili gelişmeleri halkımızla paylaşmak istiyoruz."

Balıkesir Gönen'in yol ve altyapı sorunu sona erecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yatırım ve hizmetleri yerinde incelemek ve bölge halkının taleplerini ilk ağızdan dinlemek için oyası, pirinci ve kaplıcalarıyla marka olan Gönen ilçesine çıkarma yaptı.

Balıkesir Gönen'de 6.4 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Balıkesir Defterdarlığı Gönen Memurluğu, Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan 8 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 6 milyon 448 bin 893 TL olarak belirlendi.

Erdal Önen Haberi

Erdal Önen

Önesan İnşaat Mühendislik Makina İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şeref Önen, Erdal Önen ve Murat Önen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu. Önesan İnşaat Mühendislik Makina İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri,konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Önesan İnşaat Mühendislik Makina İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beykoz, Dereseki Köyü, Cumhuriyet Caddesi,...