08 / 05 / 2024

erdek Akbank Dinlenme Tesisi

erdek Akbank Dinlenme Tesisi

Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Balıkesir Erdek'te bulunan eski Akbank Dinlenme Tesisi'nin ve 2 arsanın belirli hisselerini satışa çıkardı. Toplam bedeli 5 milyon TL olarak belirlenen gayrimenkullerin ihalesi 4 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Sancaktepe Yaşlılar Dinlenme Evi'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Eyüp Sultan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Aydın Didim'e İLKSAN dinlenme tesisi geliyor!

Didim’de İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı tarafından yaptırılan dinlenme tesislerinin temeli atıldı.

Akbank 21 gayrimenkulünü satıyor!

Akbank 12 ildeki toplam 21 adet gayrimenkulünü Turyap aracılığıyla satışa çıkardı. Gayrimenkullerin fiyatları 55 bin 250 TL'den başlıyor.

Akbank ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Turyap, Akbank’ın ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini satışa çıkardı. Akbank'ın 12 ildeki 29 ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri için tekli alma süreci devam ediyor.

Akbank 120 ay vadeli konut kredisi faizini yüzde 0.97'ye düşürdü!

Bankalar Kasım ayına indirim haberleriyle girdi. Konut kredisi faiz oranlarını düşüren bankalardan biri de Akbank oldu.

Akbank, konut kredisi faizlerini yüzde 0.90'a indirdi!

Bankaların faiz indirim hamlesine Akbank da katıldı. Banka, iki yıla kadar olan vadelerde konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.90'a indirdi.

Akbank, konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı!

Akbank konut kredisi faiz oranlarında yaptığı indirime ek olarak ilk evini alacaklara özel 500TL’ye kadar Chip Para verecek.

Ödemiş Kültürpark'a yeni dinlenme alanı!

Ödemiş Belediyesi, günün stresinden uzaklaşmak isteyenlere yeni bir dinlenme alanıyla hizmet verecek. Yeşiller içinde, göl manzaralı dinlenme alanı çok yakında 125. Yıl Kültürpark içinde hizmet verecek.

Karaman Engelli ve Emekli Dinlenme Evi hizmete girdi!

Karaman Belediyesi Türk Dili Parkı'nın içerisinde bulunan binayı Engelli ve Emekli Dinlenme Evi olarak düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Engelli ve Emekli Bakım Evinde ihtiyacı olan herkesin yararlanabileceği belirtildi.

Erdek’te imara aykırı olan yapılar yıkılıyor!

Erdek’te imara aykırı olan yapılar için yıkım çalışması başladı.İlçe Belediyesi, Kaymakamlık tarafından verilen talimatlara rağmen söz konusu binaların yıkımını başlatmayınca Büyükşehir Belediyesi devreye girdi.

Akbank konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,99'a indirdi!

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre banka, 60 aya kadar olan vadelerde konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,99'a indirdiğini duyurdu.

Nevşehir Cevher'e çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı geliyor!

Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi’nde, İmar Planı’nda yeşil alan olarak belirlenen yerleri çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

erdek Akbank Dinlenme Tesisi Haberi

erdek Akbank Dinlenme Tesisi

Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Balıkesir Erdek'te bulunan eski Akbank Dinlenme Tesisi'nin ve 2 arsanın belirli hisselerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.


ERDEK / BALIKESİR'DE DENİZ KIYISINDA SATILIK DİNLENME TESİSİ


Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı'nın mülkiyetinde bulunan ve aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar 4.5.2016 Çarşamba günü saat 14:00'te, Mecidiyeköy Mah. Latilokum Sok. No: 17 Şişli / İstanbul adresinde bulunan Vakıf binasında, 5.000.000 TL muhammen bedel üzerinden ve kapalı zarf usulü ile teklif alınarak ihaleye çıkarılmıştır. Taşınmazların ihalesine katılabilmek için muhammen bedelin % 5'i oranında teminatın, Vakfın Akbank T.A.$. İstanbul/Mecidiyeköy Şubesi nezdindeki 4401 no'lu hesabına yatırılarak, banka dekontu, ihale şartnamesi ve teklif mektubunun en geç 3.5.2016 Salı günü saat 18:00'e kadar aynı adreste bulunan Vakıf yetkililerine...