15 / 05 / 2024

erdek kaymakamı ismail kaygısız

erdek kaymakamı ismail kaygısız

Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Narlı köyünde balıkçı barınağı inşaatı başladı. Yeni başlayan rıhtım ve mendirek inşaatını yerinde inceleyen Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, müteahhit firma temsilcisinden bilgi aldı....

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Balıkesir Erdek'te Halitpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek 74 odalı otel için düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak projeyi, Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra milyonlarca memurun merakla beklediği zam oranları da belli oldu. Peki hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları...

Balıkesir Erdek'te konut fiyatları 2 kat arttı!

Yatırımcıların gözdesi arasında yer alan Balıkesir Erdek'te konut fiyatları 2 kat artış gösterdi...

Balıkesir Erdek'te tapu dolandırıcılığı!

Balıkesir Erdek'te gerçekleştirilen rüşvet operasyonu kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerine hız verilmesi karşılığında rüşvet alıp verdiği tespit edilen, aralarında tapu personelinin ve emlakçıların da yer aldığı 9 şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Erdek'in 2 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

Erdek'te faaliyette bulunan Ahmet Öğrenir İnşaat, ilçenin iki farklı noktasında kentsel dönüşüm projesine başlıyor.

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Erdek Belediyesi'nin gayrimenkulü için yapılan ihalede fesat iddiası!

Balıkesir'in Erdek ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, mülkiyeti belediyeye ait olan ve üzerinde benzinlik yer alan gayrimenkul için "akaryakıt istasyonu yapılması ve intifa hakkı ihalesi" ile "akaryakıt istasyonu kiralama ihalesi" düzenlendi.

Balıkesir Erdek Otogarı yıkılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Balıkesir Toplu Taşıma’ya devredilen Erdek Otogarı yıkılıyor. Otogarın yıkım çalışmaları sona erdikten sonra alan araç otoparkı olarak kullanılacak.

Erdek'te 5.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Erdek İcra Dairesi, Balıkesir'in Erdek ilçesinde bulunan arsa üzerindeki 6 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 627 bin 152 TL'ye satıyor.

Erdek'te iki mahallenin imar planı değişti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından , Erdek´in  Karşıyaka ve Tatlısu mahallelerindeki İlave-Revizyon-Islah Planına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği onaylandı. 

Balıkesir Erdek'in imar planı onaylandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden beklenen hamle geldi. Erdek'in Kastri bölgesinin 1/1000 uygulamalı imar planı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda onaylandı.

Ümraniye Kaymakamı'ndan göçük açıklaması!

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede meydana gelen göçükle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı doktora kendi lojmanını verdi!

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı, ilçeye 12 yıl sonra gelen kadın doğum uzmanının kalacak yer sorunu kendi lojmanını vererek çözdü.

erdek kaymakamı ismail kaygısız Haberi

erdek kaymakamı ismail kaygısız


Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Narlı köyünde balıkçı barınağı inşaatı başladı.


Yeni başlayan rıhtım ve mendirek inşaatını yerinde inceleyen Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, İl Genel Meclisi üyesi Hikmet Onay ve Narlı Muhtarı Ali Işık, inşaat alanını gezerek, müteahhit firma temsilcisinden bilgi aldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kaymakam Kaygısız, "Narlı köyü balıkçı barınağımız bölgemiz ve Paşalimanı adası sakinlerinin ulaşımı açısından çok önemli. Mevcut balıkçı barınağımız lodos rüzgarına açıktı. Yapımına başlanan mendirek bittiğinde Narlı balıkçı barınağı lodosa kapalı hale gelecek. Rıhtımın tamamlanmasıyla balıkçı teknelerimiz rüzgardan korunacak"...