15 / 05 / 2024

Erdek tatlısu mahallesi

Erdek tatlısu mahallesi

Balıkesir'in Erdek ilçesindeki edildi. Tatlısu Mahallesi'ne bin konut inşa edilecek. Bölge 5 bin kişilik akıllı kente dönüşecek...

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Balıkesir Erdek'te Halitpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek 74 odalı otel için düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak projeyi, Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Ümraniye Tatlısu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tatlısu Mahallesi, 15769 parsel ile Eski: 1497 parselin sicilinden parka terkin edilen alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde yeni süreç!

Bir süredir şehir yenileme projesi süren Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi 3550. adada beklenen süreç için düğmeye basıldı ve önceden tebliğ edilen hukuki sürede evlerini tahliye etmeyen hak sahiplerinin binalarında elektrik, su ve doğalgaz erişimi kesildi. 

Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi!

İstanbul Güngören ilçesinde bulunan Tozkoparan Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor. Mağdur olduklarına dikkat çeken mahalleliler, elektrik, su ve doğalgazlarının kesilmemesi için gece gündüz nöbet tutuyor.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi bugün!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi yarın!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize 69 konut ihalesi 30 Nisan'da!

Rize İli Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatlısu Proje Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlısu Proje Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Tatlısu tarafından kuruldu.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Rize Dağsu Mahallesi'nde 2 bina tahliye edildi!

Rize'de sağanak yağışın ardından oluşan sel ve heyelanların neden olduğu hasar tespit edilmeye çalışılıyor. Dağsu Mahallesi'ndeki 2 bina tahliye edildi.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Erdek tatlısu mahallesi Haberi

Erdek tatlısu mahallesi

Balıkesir Erdek'in Tatlısu Mahallesi 5 bin kişilik akıllı kente dönüşecek. Vatan'da yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Hacettepe Üniversitesi işbirliğiyle Tatlısu’nun üst bölgesinde yaklaşık 900 bin metrekarelik alanda, ilk aşamada bin konutluk kent planlaması yapılıyor.

Bölgede zemin sondajları ve saha çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların tamamı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak 2 Nisan 2018 tarihinde Hacettepe Üniversitesine teslim...